“Odată ce vindeci niște chestii...” Misha, dezvăluiri despre relația de Connect-R. Cum au ales cei doi să îți crească fetița


Misha a discutat, după 5 ani de la divorțul de Connect-R, despre relația pe care o au în prezent. Iată ce a declarat artista!


In articol:

Misha și Connect-R au luat decizia de a se despărți și de a divorța oficial, în urmă cu 5 ani. Cu toate astea, cei doi au împreună o fiică, pe nume Maya, în vârstă de aproape 9 ani, care a moștenit talentul ambilor părinți.

Misha, dezvăluiri despre relația cu Connect-R

Misha și Connect-R  au hotărât să semneze actele de divorț în urmă cu aproape 5 ani, însă acest lucru nu i-a împiedicat nicio secundă în a menține o relație de prietenie, și de a se înțelege în continuare. Astfel că, amândoi au reușit să își rezolve neînțelegerile din relație, și au putut să găsească o cale de mijloc pentru ca fetița lor să crească lângă ambii săi părinți.

„Suntem foarte OK. Vorbim, aproximativ zilnic. Suntem în relații bune, normale. Din punctul meu de vedere, așa ar trebui să fie toată lumea, odată ce există un copil la mijloc, și nu doar de dragul copilului. Nu știu, odată ce vindeci niște chestii și accepți o situație, reușești să ajungi într-un punct în care să ai o relație decentă, mișto.”, a mărturisit Misha, pentru Revista VIVA!.

Citește și: “Am muncit foarte mult.” Connect-R a ajuns pe mâinile medicilor, din cauza problemelor de sănătate

Misha, dezvăluiri despre relația de Connect-R

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Poți rămâne desfigurată.” Ce a pățit Misha, după ce a fost la plajă

De asemenea, cei trei au călătorit și într-o vacanță, la Paris. Misha a declarat că fetița ei voia foarte mult să viziteze Disneyland. Așadar, cu ocazia că tatăl ei a susținut un concert acolo, cele două au hotărât să meargă alături de Connect-R. Mai mult decât atât, artista a menționat faptul că nu mai călătoresc atât de des împreună, precum o făceau în timp ce erau căsătoriți, însă consideră că Maya vrea acest lucru și se simte extraordinar în compania ambilor părinți.

Misha își crește în mare parte singură fetița

Misha este, fără doar și poate, o mămică care se dedică în totalitate copilului ei, încât nici programul aglomerat nu o oprește să petreacă timp de calitate cu fetița ei. Însă, aceasta mai are nevoie de ajutor din partea familiei sau din partea lui Connect-R, deși artistul este ocupat majoritatea timpului cu cariera.

„Eu mă ajut. Mai vin ai mei, așa, o dată la trei săptămâni sau pentru câteva zile, sau, mă rog, când am concert. Mama mă mai ajută, când poate veni. În rest, Maya nu prea stă cu nimeni. Relu mă ajută și el când poate, dar, din păcate, programul lui este full 24 din 24. Dacă nu e la concert, e la emisiune. Dacă nu e la emisiune, e la studio și e destul de aglomerat. Și atunci mă ajută și el când poate.”, a mai spus Misha.

Citește și: Connect-R, destăinuiri sincere despre divorțul de Misha. „Este o femeie impecabilă”

Misha, dezvăluiri despre relația de Connect-R

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Connect-R a făcut declarații surprinzătoare despre traumele sale: “Am venit de la sub zero… 7 – 8 ani am luat mâncare de la cantina socială”

Totodată, Misha a precizat că o va duce pe Maya la un afterschool, pentru a-și dedica timp și ei. Cântăreața și-a dedicat tot timpul carierei și fiicei sale, însă are nevoie și de momente în care să fie singură și să se odihnească. Maya este un copil foarte pasionat de artă, moștenind talentul de la părinții ei. Misha este încântată de pasiunea fetiței sale pentru artă și o susține necondiționat în tot ceea ce vrea să facă.

„Face pian deja, de doi sau chiar trei ani. A început să facă și canto cu Crina Mardare. Are înclinații spre partea artistică. Dacă mă întrebi ce alege între școală, cântat și dans… alege sigur arta!”, a spus Misha.


Abonează-te pe

Citește și:

“Am muncit foarte mult.” Connect-R a ajuns pe mâinile medicilor, din cauza problemelor de sănătate

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Connect-R, destăinuiri sincere despre divorțul de Misha. „Este o femeie impecabilă”

Cine este Alex Velea. „Mă descurc în situații critice”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta tradițională de Babka cu ciocolată, asemănătoare cu un cozonac!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri