“Am muncit foarte mult.” Connect-R a ajuns pe mâinile medicilor, din cauza problemelor de sănătate

“Am muncit foarte mult.” Connect-R a ajuns pe mâinile medicilor, din cauza problemelor de sănătate
Connect-R a ajuns pe mâinile medicilor, din cauza problemelor de sănătate

Connect-R a vorbit recent despre problemele de sănătate cu care s-a luptat. Iată cum se simte artistul în aceste momente!

Revenirea în fața oamenilor pe scenă după pandemie, și-a spus cuvântul în cazul lui Connect-R. După o perioadă plină de activități profesionale, în care a avut de onorat numeroase evenimente, cântărețul a ajuns să se lupte cu probleme de sănătate.

Connect-R a apelat la ajutorul medicilor, din cauza problemelor la rinichi

Finalul pandemiei a reprezentat pentru Connect-R, cât și pentru colegii lui de breaslă, cel mai așteptat moment.

Artistul  s-a bucurat din plin de revenirea pe scenă și de întâlnirea cu publicul, însă munca depusă în exces a început să-și lase amprenta asupra stării lui de sănătate. Connect-R a dezvăluit că ultimul an nu a fost ușor pentru el, deoarece oboseala acumulată i-a cauzat probleme serioase la rinichi.

"A fost poate unul dintre cei mai grei ani ai mei. Am muncit foarte mult. Din cauza concertelor foarte multe, am avut și ceva probleme de sănătate.

Mai precis, probleme cu rinichiul drept. Înainte de pandemie, s-au amânat multe joburi și odată cu revenirea la libertate s-au cumulat concertele(...). Acum sunt bine.", a povestit Connect-R, pentru impact.ro.

Citește și: “Nu trebuie judecat părintele! Alea erau nişte nenorocite!” Connect-R a reacţionat la scandalul părintelui Calistrat

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Connect-R a ajuns pe mâinile medicilor, din cauza problemelor de sănătate[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Connect-R, destăinuiri sincere despre divorțul de Misha. „Este o femeie impecabilă”

Connect-R vrea să își lanseze fetița în industria muzicală

Deși a întâmpinat câteva probleme de sănătate din cauza suprasolicitării în plan profesional, Connect-R a declarat că nu are de gând să ia o pauză de la muzică. Mai mult decât atât, acesta are planuri mari pentru 2023, mai ales că fiica lui, Maya, se pregătește să își lanseze prima ei piesă.

"Am foarte multe proiecte pentru anul 2023. Lansez un album nou, se lansează o piesă de-a Mayei. Dar nu putem da prea multe din casă. Cu siguranță vom cânta și amândoi (n.r. el cu Maya). Maya e poate chiar mai talentată decât noi, la pian are rezultate extraordinare.", a mai spus Connect-R, pentru sursa citată.

Citește și: Connect-R a făcut declarații surprinzătoare despre traumele sale: “Am venit de la sub zero… 7 – 8 ani am luat mâncare de la cantina socială”

Connect-R a ajuns pe mâinile medicilor, din cauza problemelor de sănătate[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Connect-R și Misha, împreună la petrecerea de ziua fiicei lor! Cum s-au afișat cei doi după cinci ani de la divorțCitește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

“Nu trebuie judecat părintele! Alea erau nişte nenorocite!” Connect-R a reacţionat la scandalul părintelui Calistrat

4 zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe până la toamnă. Sunt protejate de o aură divină

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Cine este Kai Trump, nepoata lui Donald Trump care a dezvăluit o latură neașteptată a bunicului său: ”Este foarte grijuliu și iubitor”

Connect-R a făcut declarații surprinzătoare despre traumele sale: “Am venit de la sub zero… 7 – 8 ani am luat mâncare de la cantina socială”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies