“Nu trebuie judecat părintele! Alea erau nişte nenorocite!” Connect-R a reacţionat la scandalul părintelui Calistrat

scandal parinte calistrat

Connect-R a reacţionat la scandalul părintelui Calistrat

Connect-R a surprins fanii de pe TikTok cu un video în care a criticat scandalul în care este implicat părintele Calistrat.

Un nou val de reacţii din mediul online, au venit în urma scandalului în care părintele Calistrat a lovit două enoriaşe. Una dintre ele a fost lovită peste faţă şi trântită la pământ. În urma apariției filmării, preotul nu s-a căit pentru cele întâmplate, ba mai mult a spus că: “Bătaia este ruptă din rai!”

Connect-R a sărit imediat în apărarea victimei, clerului monarh. Artistul a lăsat o serie de ipoteze clare pentru cei care au sărit în apărarea preotului.

Ce spus Connect-R despre victima lovită de părintele Calistrat

Citește și: Cine este Calistrat Chifan, cunoscut sub numele de părintele Calistrat. "Vii tu o măciucă nemăritată să faci teatru în faţă la câteva sute de oameni."

parinte calistrat connect-r
Connect-R a reacţionat la scandalul părintelui Calistrat[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Părintele Calistrat Chifan, filmat când agresa fizic o femeie în curtea bisericii! Primele reacții

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Connect-R înfuriat de reacția părintelui Calistrat

“Fac un filmuleţ vizavi de ce s-a întâmplat cu părintele Calistrat Chifan. Nu aveam de gând să fac niciun filmuleţ, dar ce m-a provocat în schimb să fac acest filmuleţ, sunt părerile multor romani care se pare că au o conștiință moartă. Ca să zic aşa… Ţin să menţionez de la început că vă vorbeşte cel mai păcătos dintre pământeni şi că îmi place o vorbă foarte tare: "păcătoși, judecă păcătoșii pentru că păcătuiesc diferit!” asta sunt toţi! Toţi suntem o apă şi un pământ! Deci

din start nu vreau să judec pe nimeni. Repet... Ce m-a făcut să fac acest filmuleț.. Sunt filmulețele pe care tot le-am văzut tot aşa într-o pioșenie din asta: “Vaaai, nu trebuie judecat părintele! Alea erau nişte nenorocite!” Din start vă spun: Dacă era mama în locul femeii respective, nu ştiu cum aş fi reacționat. Dacă era mama voastră, sora voastră acolo, cum ați fi reacționat?! Bun! Hai să o luăm de la început! Toţi suntem supuși greșelii, toţi putem avea reacții urâte la un astfel de context, la o astfel de întâmplare.
Nu asta este de judecat! Ceea ce este de judecat, să zic aşa, este ce s-a întâmplat după. Am văzut un interviu cu părintele în care a fost întrebat: "Aveţi vreun regret?", iar părintele a spus foarte lucid: “Nu! Bătaia este ruptă din rai!”"
a spus Connect-R pe TikTok.

De asemenea cântărețul  a spus că nu ştie cum ar fi reacționat dacă în locul acelei femei, dacă ar fi fost chiar mama lui.

Declarațiile preotului l-au înfuriat pe artist. Interpretul a specificat că părintele ar fi trebuit să se căiască şi să-şi ceară iertare pentru tot ceea ce a făcut. Lucrurile s-ar fi liniștit în totalitate.

Ce a spus părintele Calistrat despre scandalul in care este implicat

Citește și: „Îl felicit din tot sufletul” Ce a spus mama Geta, după episodul de violență în care a fost implicat Părintele Calistrat

parintele calistrat a lovit o femeie
Femeia lovita de părintele Calistrat[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Cine este soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală? Cei doi au împreună 4 copii

Citește și: „Te dai leu când ești pisică!”. Scandal uriaș între Antoni și Bogdan! Aflați de la ce a pornit conflictul luni, 24 iunie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii- stirilekanald.ro

“Aici este problema. Acest duh al mândriei, care nu i-a dat voia nici să recunoască că a greşit. Aici este problema! Ba mai mult, părintele a şi minţit spunând că: “Domnule i-am dat cu palma peste umăr!”

Nu părinte, am văzut exact ce s-a întâmplat. Suntem bărbați, ne-am mai bătut şi noi. Am luat şi bătaie.. Aţi dat cu podul palmei. Aţi dat cu podul palmei, pe nevăzute, pe la spate şi sunteţi o matahală de om. Da! Nu asta este problema, repet. Dacă părintele Calistrat îşi cerea scuze după şi regreta, toată lumea îl iubea la fel, cum îl iubea înainte. Dar să vii să spui că: “Bătaia este ruptă din rai! Nu regret nimic” Asta este rău… iar voi cei care tot faceți filmulețe cu o pioşenie d-asta: “Vai! Se vrea denigrarea ortodoxiei!” asta este un alt subiect. Şi da, este adevărat! Dar este un alt subiect! Haideţi să nu mai confundăm Biserica Ortodoxă ca instituție cu ortodoxia.

Hai să nu confundăm viaţa sfinţilor părinţi, mă gândesc la blândeţea lui Arsenie Papacioc, la inteligenţa lui Bartolomeo Anania, la trăirea impecabilă pe care a avut-o părintele Cleopa, cu ce se întâmplă acum. Probabil că există o conspiraţie, a se da în ortodoxia romană. Este altceva! Faţă de reacţia unui monarh unui călugăr, în faţa unei femei. Să baţi o femeie, nici nu contează cine eşti. Nu contează ce eticheta porţi sau ce uniformă porţi. Este greşit! Şi nici macar asta nu ar fi fost considerată o greşeală, dacă după eveniment, părintele ieşea şi îşi cerea scuze. Dar să vii să spui: “Nu regret nimic!” asta este strigător la cer. Domnișoare care mai fac filmuleţe să se pună în locul femeii respective... Să fi fost mama acolo… Wow! Nici nu vreau să mă gândesc, cum aş fi reacţionat. Dacă venea părintele după şi îşi cerea iertare, nu era nicio problemă. Trezirea!” a spus Connect-R pe contul personal de TikTok.

 

@connectr2021 #calistratchifan ♬ original sound- Connect-RCitește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cine este Calistrat Chifan, cunoscut sub numele de părintele Calistrat. "Vii tu o măciucă nemăritată să faci teatru în faţă la câteva sute de oameni."

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Claudia Iosif surprinde pe toată lumea după ce s-a afișat alături de un milionar controversat

„Îl felicit din tot sufletul” Ce a spus mama Geta, după episodul de violență în care a fost implicat Părintele Calistrat

Andreea Mantea aruncă bomba în „Casa iubirii”! „Din nou aflăm lucruri în online despre concurenții noștri”. Aflați despre cine este vorba în episodul de duminică, 23 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies