Ultimul dar! Scrisoarea incredibila unei femei aflate pe patul de moarte: “Îţi va plăcea să devii soţia soţului meu”


Amy Krouse Rosenthal, în vârstă de 51 de ani, a aflat că are cancer ovarian. Cu ultimele puteri, înainte sa paraseasca această viaţă, Amy a vrut să se asigure că atât soţul ei, Jason, alături de care petrecuse 25 de ani, cât şi cei 3 copii ai lor vor avea o viaţă bună chiar şi după ce ea avea să moară.

Ultimul dar pe care i l-a putut face Amy sotului ei mult iubit este o scrisoare extrem de emotionanta, care a facut inconjurul lumii, dar care ii era adresata viitoarei sotii a sotului ei.

Dorinţa ei era ca, după moartea ei, Jason să-şi găsească o soţie bună, care să-i facă fericiţi atât pe el, cât şi pe copii. Aşa că s-a gândit să-i facă soţului ei un ultim cadou: de Sfântul Valentin, a decis să-i scrie o scrisoare… viitoarei soţii a lui Jason. În această scrisoare, Amy a fost cat a putut ea de convingatoare despre cat de bun e sotul ei si ca este partenerul ideal pentru orice femeie.

 

Citeste si: Au descoperit mormântul "adevăratului Moş Crăciun". Cum arăta, de fapt, bătrânelul iubit de toţi copiii

 

“Poate îţi va plăcea să devii soţia soţului meu

Vreau să ţi-l prezint pe soţul meu, Jason. E uşor să te îndrăgosteşti de el. Mi s-a întâmplat şi mie într-o zi.

După o zi lungă, aşa cum fiecare dintre noi are, nimic nu mă bucură mai mult decât să-mi văd soţul intrând pe uşă, aşezând pe masă o pungă plină cu cumpărături şi ispitindu-mă cu o măslină delicioasă sau cu o bucată de brânză apetisantă, apoi pregătind cina.”

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana Vancea vrea să rămână însărcinată! „Când o să fie...” Vedeta și-a găsit fericirea lângă Dragoș Paiu, soțul ei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Tu & El

Parteneri