Ultimele cuvinte ale lui Cornel Galeș: „Pot să mor, regret doar că...”


Ce i-a spus unui prieten Cornel Galeș înainte de accident.


In articol:

Cornel Galeș a murit lăsând în urma sa multe întrebări fără răspuns. Soțul Ilenei Ciuculete s-a stins tocmai în Spania, în urma unui accident de mașină.

Cu puțin timp înainte de accidentul fatal, Cornel Galeș s-ar fi confesat unui prieten. Din câte se pare, văduvul Ilenei Ciuculete i-a mărturisit amicului său că nu este speriat de moarte, după ce, în urmă cu doi ani și jumătate, soția lui și-a dat ultima suflare chiar în brațele lui.

„Pot să mor oricând. După ce Zânica și-a dat ultima suflare în brațele mele, nu mai îmi e frică de moarte. Regret doar că nu am avut o relație mai bună cu fiica mea.

Am ajutat-o cât am putut, doar că mama ei nu a fost dispusă la mai mult”, s-ar fi confesat Cornel Galeș prietenului său, cu doar câteva zile înainte de accidentul în care și-a găsit sfârșitul, potrivit cancan.ro.

Mirela Radu, una dintre prietenele Ilenei Ciuculete, şi ea interpretă de muzică populară, din Craiova, a vorbit despre această dispariție.

Este trist, sincer credeam că sunt doar zvonuri.

Acum şi-a găsit liniştea adevărată lângă femeia care l-a iubit. Un cuplu pe care l-am admirat mult. Se potriveau de minune şi se completau unul pe celălalt. Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să-l ierte de păcate! ”, a declarat Mirela Radu, îndrăgita interpretă din Craiova.

Citeste si: Ce a postat Cornel Galeș pe Facebook, înainte să moară! „Şi-a prevestit sfârşitul”

Citeste si: Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Cornel Galeş în urmă cu câteva momente? "Plânge, nu se mai poate concentra. Nici nu se mai aranjează"

Citeste si: Ce i-a spus Ileana Ciuculete lui Cornel Galeș, pe patul de moarte

Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Cornel Galeş în urmă cu câteva momente? "Plânge, nu se mai poate concentra. Nici nu se mai aranjează"

Fosta iubită a lui Cornel Galeş, distrusă de durere! O apropiată a povestit prin ce trece femeia!

Moartea fulgerătoare a lui Cornel Galeş, chiar în pragul Sărbătorilor, a întristat foarte mulţi români. Bărbatul era simpatizat de sute de mii fani ai Ilenei Ciuculete, iar viaţa lui a fost atent urmărită de publicul de pe plaiurile mioritice.

Chiar dacă a suferit enorm după îndrăgita artistă, se ştia că bărbatul şi-a refăcut viaţa sentimentală alături de şefa lui, Viviana, o femeie extrem de discretă, care a vorbit doar de câteva ori despre legătura cu Galeş. S-a aflat însă, în urmă cu câteva zile, că protagoniştii noştri erau despărţiţi de ceva timp, dar erau prieteni buni şi se sunau destul de des.

„Viviana era extrem de ataşată de Cornel, chiar dacă nu mai erau împreună. Aveau o relaţie civilizată şi mai vorbeau la telefon. De când a aflat că a murit Cornel, Vivi e distrusă. Plânge, nu se mai poate concentra. Nici nu se mai machiază...Tot ce-şi doreşte acum este ca fostul ei iubit să aibă parte de o înmormântare decentă şi să se odihnească în pace", a declarat o apropiată a Vivianei.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Cornel Galeş în urmă cu câteva momente? "Plânge, nu se mai poate concentra. Nici nu se mai aranjează"

Începe tărăboiul! Cu ce o amenință Ciucu pe Alina Sorescu!

Ce i-a spus Ileana Ciuculete lui Cornel Galeș, pe patul de moarte

Ce a postat Cornel Galeș pe Facebook, înainte să moară! „Şi-a prevestit sfârşitul”

Primele declarații ale blondei Viviana, șefa și iubita lui Cornel Galeș: ”Am aflat, sunt disperată...” EXCLUSIV

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Maria Andria a fost cerută de soție: „Nu știu ce să fac”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri