Ultima dorinţă a lui Mihai Constantinescu: "I-a promis surorii lui"


Celebrul interpret de muzică ușoară Mihai Constantinescu trece prin clipe groaznice, dar trebuie să-și revină pentru a-și ține promisiunea față de sora lui!

Acesta se află în moarte cerebrală, la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, după ce a suferit un infarct, luni seara. De atunci însă a mai suferit încă două stopuri cardio-respiratorii.

Mihai Constantinescu i-a făcut o promisiune surorii sale

Chiar dacă se afla la sital în momentul când a trecut prin cele două stopuri cardio-respiratorii, în atenția medicilor, acestea s-au dovedit a fi catastrofale pentru starea și-așa foarte șubredă a cântărețul. Medicii nu îi mai dau șanse multe de viață, iar prietenii se roagă pentru sănătatea lui și îi roagă și pe fanii care i-au ascultat melodiile să spună o rugăciune pentru Mihai Constantinescu.

Citeste si: Doctorul Ovidiu N Peneș, despre starea lui Mihai Constantinescu: "Situaţia e extrem de gravă"

În acest sens, Adriana Bahmuțeanu a mărturisit, la o emisiune tv, că Mihai Constantinescu trebuie să își revină pentru că avea o mare dorință. "I-a promis surorii lui că va face nuntă cu Simona", a declarat Adriana Bahmuțeanu, la o emisiune tv.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Carmen de la Sălciua a crezut că postează cea mai tare poză a vieţii ei, dar s-a făcut de râs! Uite imaginea cu zeci de comentarii negative! "Penibilo"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri