Cum arată fără machiaj Abigail, tânăra care are nevoie de două ore pe zi pentru a-şi ascunde acneea


Abigail Collins, o tânără în vârstă de 19 ani, este nevoită să aloce două ore pe zi machiajului care îi ascunde acneea severă.

Abigail a mărturisit că refuză să iasă la întâlniri pentru că îi este teamă că bărbații o vor acuza că îi păcălește.

Tânăra a început să se confrunte cu probleme grave ale tenului încă de la vârsta de 10 ani şi a fost hărțuită de colegii ei. Acum, Abigail este studentă în Glasgow şi susține că viața la universitate i-a dat curajul să renunțe la machiaj din când în când, scrie The Sun.

Citeste si: Horoscop special: Senzuala Venus în Taur 15 mai – 9 iunie 2019. Veste bună după 80 ani! Cum să profite fiecare zodie?

Citeste si: Doliu pentru Simona Suhoi (ex-Sensual)! Elena Cârstea, bunica vedetei, deținea o galerie de artă în București

Citeste si: Femeia care s-a întors din morți, mărturisiri cutremurătoare: "Trăiam în ruşine şi preacurvie. Îmi scoseseră afară toate măruntaiele şi căutau duodenul. Dar acolo exista doar puroi"

abigail acnee

Abigail nu poate avea o relaţie din cauza acestor probleme

„M-am chinuit să fiu într-o relație, întrucât eram conștientă de problemele pe care le am și cum arăt. Așa că am încercat să evit asta. Nu ies la întâlniri pentru că nu vreau ca cineva să mă acuze că îi păcălesc sau că nu sunt sinceră cu privire la cum arăt. E atât de dificil să înțeleg cum mă percepe o altă persoană”, a spus ea.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru a doua jumătate a lunii MAI 2019. Urmează o perioadă de vis pentru trei zodii. Vor avea un viitor strălucit - previziuni complete pentru Kfetele.ro

Citeste si: Lygia Alexandrescu, specialistul Kfetele.ro în NUTRIŢIE: Cum slăbim fără înfometare? 3 reguli prin care ne putem accelera metabolismul

Citeste si: „M-am măritat cu Ioan din dragoste. Într-o zi, însă, a venit acasă și mi-a dat o palmă sănătoasă. După o săptămână, cineva a bătut la ușa noastră. Când am deschis ... Doamne, nu pot să cred că mi s-a întâmplat chiar mie”


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Horoscop

Horoscop miercuri, 18 septembrie. O zi absolut fabuloasă! Astrele răsfață o zodie, dar se răzbună pe alta

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Beauty

Parteneri