Uite ce alimente nu trebuie sa iti lipseasca din congelator! Poti gati oricand ceva rapid cu acestea

Uite ce alimente nu trebuie sa iti lipseasca din congelator! Poti gati oricand ceva rapid cu acestea

Un congelator plin este util doar daca are alimentele care te ajuta sa faci o cina rapida. Iata ce nu trebuie sa iti lipseasca niciodata!

 

Bacon- il poti pastra si la congelator mai mult timp si il poti folosi pentru prepararea salatelor sau pastelor.
Orez, cereale sau fasole, fierte- congeleaza aceste alimente fierte si atunci cand vei avea ne voie de ele, vei economisi timp. Acestea constituie garnitura ideala pentru orice friptura.
Supa congelata- strecoara zeama de la legumele fierte si congeleaz-o. Cand vrei o supa rapida o dezgheti, pui niste taitei, galuste si cateva legume si gata! De asemenea o poti folosi pentru preparatele de orez si cereale.
Painea- congeleaza painea pentru ca se pastreaza mult mai bine in acest fel.
Carnati- daca ai fiert prea multi carnati, congeleaza-i. Ii poti folosi apoi pentru paste sau cu legume.
Creveti- ii poti folosi oricand pentru paste sau orez sau ii poti consuma la gratar.
Sosurile- cele mai usor de pregatit preparate sunt cele pe care trebuie doar sa le incalzesti. pregateste-ti din timp sosurile pentru paste si congeleaza-le. Iti va lua doar acteva minute sa pregatesti masa, intr-o zi agitata.
Legumele- pune in pungi legume asortate (broccoli, fasole verde, morcovi, porumb si telina). Le poti decongela apoi pentru supe, ciorbe sau alte preparate.
Sursa www.thekitchn.com

Bacon- il poti pastra si la congelator mai mult timp si il poti folosi pentru prepararea salatelor sau pastelor.

Orez, cereale sau fasole, fierte- congeleaza aceste alimente fierte si atunci cand vei avea ne voie de ele, vei economisi timp. Acestea constituie garnitura ideala pentru orice friptura.

Supa congelata- strecoara zeama de la legumele fierte si congeleaz-o. Cand vrei o supa rapida o dezgheti, pui niste taitei, galuste si cateva legume si gata! De asemenea o poti folosi pentru preparatele de orez si cereale.

Painea- congeleaza painea pentru ca se pastreaza mult mai bine in acest fel.

Carnati- daca ai fiert prea multi carnati, congeleaza-i. Ii poti folosi apoi pentru paste sau cu legume.

Creveti- ii poti folosi oricand pentru paste sau orez sau ii poti consuma la gratar.

Sosurile- cele mai usor de pregatit preparate sunt cele pe care trebuie doar sa le incalzesti. pregateste-ti din timp sosurile pentru paste si congeleaza-le. Iti va lua doar acteva minute sa pregatesti masa, intr-o zi agitata.

Legumele- pune in pungi legume asortate (broccoli, fasole verde, morcovi, porumb si telina). Le poti decongela apoi pentru supe, ciorbe sau alte preparate.

Sursa www.thekitchn.com

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Ce a pățit Silvana Rîciu în timp ce mergea la priveghi la Ion Drăgan. Artista a mărturisit totul: “Ne-a ținut pe loc două ore.”

TEST: Cât de darnic ești? Răspunde doar la aceste întrebări!

Boala cu care a fost diagnosticat Ion Drăgan. Artistul ar fi trecut prin mai multe operații dificile

CINE ESTE PERSOANA care face dezvăluiri sfâșietoare despre Ion Drăgan? Au vorbit cu puțin timp înainte ca artistul să moară... iar acum rupe tăcerea: "Mi-a mărturisit că...". Ca să nu existe loc de interpretări, momentul CONVERSAȚIEI a fost făcut public

Mărturisirile emoționante ale Larisei Iordache. De ce sărbătorile nu vor mai fi niciodată la fel pentru fosta gimnastă: „Unul dintre cele mai grele.”

Veronica, pe cale să ia o decizie radicală în relația cu Ahmed: „O să pun punct”. Incredibil ce se va întâmpla în „Casa iubirii”, în ediția de sâmbătă, 27 decembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

A murit cunoscutul om de afaceri gălățean, Corneliu Istrate