„Tu vorbești cu toată lumea aici.” Nicoleta și Sorin din Casa Iubirii, replici dure


Nicoleta și Sorin au ajuns într-un impas foarte mare în relație. Ce s-a întâmplat între cei doi concurenți și de ce și-au spus vorbe grele.


In articol:

În ediția de luni au fost tensiuni foarte mari între Andreea și Emanuel, care și-au spus replici destul de dure, după ce concurenta a arătat că este foarte geloasă. Ei bine, în ediția de marți, lucrurile au scăpat din nou de sub control, deoarece Nicoleta și Sorin au ajuns într-un mare impas.

Citește și: Momente tensionate în Casa iubirii! Kinga, Sorin și Cristian nominalizați spre eliminare. Iată cine a plecat din emisiune, duminică, 13 noiembrie!

Nicoleta și Sorin din Casa Iubirii, replici dure

Concurenta și-a exprimat nemulțumirea față de iubitul ei, acuzându-l că o neglijează destul de mult în ultima vreme.

În ediția de marți, în Casa iubirii lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, deoarece încă un cuplu a ajuns să își arunce vorbe grele din cauza unor probleme banale.

Nicoleta și Sorin, care s-au certat foarte tare, după ce concurenta a răbufnit și i-a reproșat partenerului ei faptul că o neglijează și nu mai este atent la ceea ce își dorește ea.

Andreea Mantea a întrebat-o ce se petrece între ea și Sorin, iar Nicoleta a spus că este foarte furioasă pe acesta, deoarece în ultima perioada a abordat o atitudine destul de rece și este foarte indiferent.

Concurenta a spus că o deranjează foarte tare faptul că Sorin vorbește la fiecare conexiune cu aproape toată lumea și mai puțin cu ea.

Nicoleta și Sorin din Casa Iubirii, replici dure

Nicoleta și Sorin din Casa Iubirii, replici dure

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Andreea Mantea este gravidă pentru a doua oară? Ce spune celebra prezentatoare

Care a fost dialogul dintre cei doi

Nicoleta: Nu l-a interesat ce am vrut eu să-i spun! Nu știu dacă l-a interesat! Dacă îl interesa mă întreba! Dar el când intră într-o discuție povestește și dăruiește atât de mult suflet acolo că uită cine este în jurul lui câteodată! Asta îmi da senzația! Că nu contează ce am vrut eu să spun!

Sorin: Nu știu de ce ai luat-o așa sincer! Am exemple clare când ai intrat tu în casă și ai făcut aceleași lucruri aici! Și eu nu ți-am scos niciodată ochii pentru treaba asta!

Nicoleta: Eu nu vorbesc cu nimeni pe conexiune! Tu vorbești cu toată lumea aici!

Sorin: Mi se pare banal! Nu mai vorbesc cu nimeni de acum înainte!

Nicoleta și Sorin din Casa Iubirii, replici dure

Nicoleta și Sorin din Casa Iubirii, replici dure

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: „Ar trebui să se impună”. Bianca Mitroi, mesaj pentru iubita lui Sorin. Ce i-a transmis fosta concurentă din „Casa Iubirii” Nicoletei

 


Abonează-te pe

Citește și:

”Am fost primită cu brațele deschise.” Ștefania de la Casa Iubirii, declarații despre cum se înțelege cu familia iubitului ei

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Momente tensionate în Casa iubirii! Kinga, Sorin și Cristian nominalizați spre eliminare. Iată cine a plecat din emisiune, duminică, 13 noiembrie!

Cine este Ramona Olaru. „Nici dacă eram Angelina Jolie nu se vorbea atât despre mine"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
Cum faci tunsoarea potrivită în funcție de forma feței
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri