Tu știai că acest aliment este toxic?! Medicul Adina Alberts a tras semnalul de alarmă


Deși românii consumă foarte multă pâine, nu foarte mulți sunt cei care știu că acest aliment este extrem de toxic! Medicul Adina Alberts a făcut anunțul.


In articol:

Medicul Adina Alberts a tras un semnal de alarmă, povestind că un aliment consumat extrem de des de români este extrem de toxic și, în timp, poate dăuna organismului.

Pâinea din comerț este foarte nocivă, datorită ingredientelor pe care le conține, iar Adina Alberts a realizat o listă cu tot ce este regăsit în pâine, unul dintre alimentele preferate ale românilor.

Citeste si: Adina Alberts, despre educația sexuală în școli: „Nu trebuie să uităm de bolile cu transmitere sexuală”

Adina Alberts pâinea este un aliment toxic
Adina Alberts pâinea este un aliment toxic

Tu știai că acest aliment este toxic?! Pâinea este nocivă, iar noi o consumăm în cantități imense

„100 kg de pâine „otrăvită” consumă un român, anual!

Românii sunt cei mai mari consumatori de pâine din Europa, consumând aproape o pâine pe zi. Și, mai multe de o tremie din această pâine este făcută din materie primă “îmbogățită” cu aditivi, emulgatori, acidifianți și agenți de înălbire precum Clorul, Peroxidul de acetonă sau Peroxid de benzoil.

O bombă chimică fără doar și poate!

De departe cea mai surprinzătoare substanță care se găsește în pâinea de zi cu zi este Azodicarbonamida, cunoscută și ca ADA, ADCA sau azoformamidă. Despre ADA e bine să știți că este un compus chimic de culoare galbenă, un praf inodor. ADA este cel mai utilizat agent de maturizare al făinii de grâu și are rol de creștere a volumului și de îmbunătățire a texturii miezului,” a declarat Adina Alberts.

Citeste si: Meciul zilei: Adina Alberts vs Raed Arafat! Speriat de procese din partea pacienților internați cu forța! ”Încep mârșăviile”

Adina Alberts pâinea este un aliment toxic
Adina Alberts pâinea este un aliment toxic

Ce conține pâinea din comerț? Nu te-ai fi așteptat la asta!

 „Cu cât făina de grâu este de o calitate mai redusă, cu atât este nevoie de ADA în cantitate mai mare pentru a obține o pâine pufoasă, crescută, aspectuoasă.

Despre ADA mai trebuie să știți că:

  • se introduce în făină chiar de la moară;
  • este adăugată în cantități mai mari la produsele de panificație congelate;
  • acest adaos în pâine determină apariția ETIL CARBAMATULUI, o substanță cancerigenă care se găsește în cantități proporțional mai mari cu cât s-a adăugat mai mult ADA.

Toxicitatea acestuia crește și mai mult dacă pâinea este prăjită,” a scris medicul Adina Alberts, pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Adina Alberts crede că Alexandra şi Luiza sunt încă în viaţă! Vezi argumentele reputatului medic! "Ştiţi câţi bani “produce” o fata de calibrul acesta, pe zi?!?"


Abonează-te pe

Citește și:

Adio, relaxare! Raed Arafat, decizie radicală după ce a crescut numărul de infectați cu Covid-19: „Nu este deloc exclus...”

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

Bianca Drăgușanua recurs la un gest uluitor, pentru a-i mulțumi Lui Dumnezeu!

Scandal la Puterea dragostei între Bianca și Livian! Fanii au intervenit imediat: „O să vadă lumea...”

Anunțul îngrijorător făcut de Nelu Tătaru: suntem aproape de al doilea val de coronavirus!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: De ce stau pisicile la geam

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Sanatate
Parteneri