Trucul senzațional care te ajută să dezgheţi carnea mai rapid. Ce trebuie să facă gospodinele cu oala


Gospodinele sunt în continuă căutare de diverse trucuri care să le ajute în bucătărie. Așadar, tuturor li se întâmplă să uite să dezghețe carnea din timp pentru prânz. Însă, există câteva trucuri utile care să le ajute pentru a dezgheța carnea în doar câteva minute. Iată ce este de făcut!


In articol:

Majoritatea românilor consumă multă carne, iar de multe ori au în vedere să aibă produsele necesare în congelator. Gospodinele cunosc foarte bine pașii pe care trebuie să îi facă imediat ce vin de la job, sau după ce încep treburile casnice.

Trucul pentru a dezgheța rapid carnea

Așadar, este necesar să se aibă grijă de modul în care se folosește timpul, să se lase carnea la dezghețat chiar înainte de a face activități prin locuință. În acele momentele se poate schimba lenjeria de pe pat, se pot scoate hainele din mașina de spălat, sau se poate curăța baia ori restul casei. Deși acest scenariu este perfect și pare unul ușor, se întâmplă de multe ori ca gospodinele să uite să își lase carnea la dezghețat pentru masa de prânz.

Cele mai multe gospodine preferă să își schimbe întreg meniul pentru persoanele dragi, și prepară mâncare cu produsele pe care le mai au la dispoziție, gata să fie trase la tigaie, fierte sau puse la cuptor, sau la prăjit. Însă, nu este nevoie să se caute preparate noi, pentru că gospodinele pot folosi în continuare bucata dorită de carne, și să o dezghețe chiar în câteva minute.

Citește și: Ce să elimini din salata de boeuf, pentru mai puține calorii. Secretul care trebuie știut de gospodine

Trucul senzațional care te ajută să dezgheţi carnea mai rapid

[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce se întâmplă în organism dacă se consumă zilnic carne de pui

Ce trebuie făcut pentru a dezgheța carnea

Acest proces poate fi făcut în doar cinci minute, datorită unui truc impresionant. Pentru această metodă mai ai nevoie de o oală, și o pungă ermetică. Opțiunea se numește ”oala dublă” și este foarte simplă și de mare ajutor. Așadar, se pune produsul într-o pungă ermetică, iar mai apoi se merge la chiuvetă unde se va pune un vas gol, cu capul în jos. Pe acest fond trebuie depozitată carnea care este introdusă deja în pungă, iar peste se pune și a doua oală, plină cu apă fierbinte. Presiunea exercitată de a doua oală în combinație cu căldura produsă de apă va aduce carnea într-o stare potrivită pentru a putea fi preparată.

Citește și: Rețetă delicioasă de friptură cu sos de piper. Un preparat franțuzesc perfect pentru o masă rapidă!

Trucul senzațional care te ajută să dezgheţi carnea mai rapid

[Sursa foto: freepik]

Citește și: Care sunt beneficiile murăturilor. ”Oțetul irită mucoasa stomacului, și poate determina diferite patologii.”


Abonează-te pe

Citește și:

Rețetă de pui fript și cartofi prăjiți

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cât de sănătos este consumul de carne. „Există o selecție pe care trebuie să o facem”

5 obiceiuri care cresc nivelul de estrogen din organism

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri