Cu toate că este curat în baie, uneori există mirosuri neplăcute. Din fericire, există câteva soluții pentru a scăpa de această problemă.
In articol:
- Secretul pentru a avea un miros plăcut în baie
- Cutia de chibrituri, soluția anti mirosuri neplăcute
- Alte trucuri utile pentru a elimina mirosurile nedorite
Secretul pentru a avea un miros plăcut în baie
Cum să ai un miros plăcut în baie
Citeste si: Calendar creştin ortodox 21 iulie 2022. Ce sărbătoare este in ziua de 21.07.2022?
Uneori, în această încăpere se pot acumula mirosuri neplăcute, chiar dacă este curat. În cazul în care avem un musafir care vrea să folosească toaleta, iar mirosul nu este unul plăcut, trebuie găsite soluții rapide. Din fericire, există câteva secrete utile, pe care le foloseau oamenii în trecut, când nu existau soluții chimice. În acele vremuri, gospodinele erau nevoite să găsească diverse trucuri pentru a elimina mirosurile neplăcute din casă.
Cutia de chibrituri, soluția anti mirosuri neplăcute
Chibritul reprezintă una dintre soluțiile utile pentru eliminarea mirosului nedorit. Tot ce trebuie să faceți este să aprindeți un chibrit sau două, iar mai apoi mirosul neplăcut nu se va mai simți în toaletă. Mai mult, un alt aspect important este schimbarea regulată a sacului de gunoi. De asemenea, pe fundul coșului puteți pune o dischetă din bumbac, care să fie înmuiată în ulei esențial, pentru a avea un miros plăcut în încăpere.
Sfaturi pentru eliminarea mirosurilor nedorite.
Citeste si: Ce se întâmplă dacă pui lapte peste carnea crudă. Ce truc au marii bucătari
Alte trucuri utile pentru a elimina mirosurile nedorite
Pentru a avea o baie curată și cu un aspect întotdeauna îngrijit, trebuie să fiți atenți chiar și la lucrurile mici. Spre exemplu, hârtiile nu trebuie să cadă pe jos, pe lângă coșul de gunoi.
Agrafele de rufe sau clemele de papetărie pot fi destul de utile pentru a scăpa de mirosurile neplăcute. Cu toate acestea, cel mai important aspect rămâne curățarea constantă a băii. Pentru a avea parte de un miros îmbietor în această încăpere, este recomandat să folosiți soluții de curățenie speciale, dar și uleiuri sau odorizante parfumate. Acestea se găsesc cu ușurință în comerț, dar pot fi și preparate în propria casă.De asemenea, baia este un spațiu în care pot apărea multe bacterii, de aceea curățenia trebuie păstrată întotdeauna. Spre exemplu, este foarte importantă utilizarea unui prosop pe podea, în fața dușului sau a căzii. Astfel, ne protejăm atât de bacterii, cât și de murdărie.
Citeste si: Trucul japonez cu muștar pentru prosoapele albe. Cum le poți păstra pufoase și flexibile