Ce trebuie sa conțină un kit de unghii pentru a realiza o manichiură perfectă


Ce trebuie sa conțină un kit de unghii pentru a realiza o manichiură perfectă

Oja semipermanentă a revoluționat pentru totdeauna modul în care ne îngrijim unghiile!


In articol:

Strălucitoare sau mată, colorată sau cu nuanțe naturale, acest tip de lac de unghii nu se usucă în aer ci se polimerizează în câteva momente sub razele UV, păstrând un aspect impecabil săptămâni întregi.

Folosit inițial doar în centre specializate, astăzi acest produs cosmetic semipermanent poate fi aplicat pe unghii direct de acasă, în toată simplitatea, prin achiziționarea de truse practice complete cu tot ce aveți nevoie.

Dar despre ce produse vorbim? Pe lângă lampa UV LED, pila și tăietorul de cuticule, pentru a efectua acest tratament estetic special pentru unghii este necesar să ai și:

· Grund

· Strat de bază

· Oja semipermanenta

· Strat de acoperire

· Solvent

· Degresant

Chiar trebuie să cumpăr toate aceste produse? Da, daca oja semipermanenta pe care ai ales-o este trifazică atunci nu trebuie să lipsească toate produsele enumerate mai sus. În general cele mai multe femei obișnuiesc să achiziționeze un kit unghii care le ușurează căutarea produselor în parte.

Ce este Primer-ul și cum se utilizează

Cunoscut și că mediator de aderență, primerul este un produs destinat manichiurii semipermanente care favorizează evaporarea apei prezente pe placa unghiei. Pe lângă faptul că deshidratează ușor unghia, primerul elimină orice urmă de grăsime care ar putea împiedică oja să adere perfect. Apare ca un lichid transparent incolor, cu miros mai mult sau mai puțin înțepător. Disponibil în diferite formulări, azi primerul este oferit și într-o versiune mai delicată non-acide, ideală pentru unghiile deosebit de fragile.

Ce este stratul de bază și cum se utilizează

Stratul de bază pentru unghii, cunoscut și simplu că bază, este un tip special de lac de unghii destinat a fi aplicat pe unghie după aplicarea grundului și înainte de aplicarea lacului de unghii colorat. Unghia- pilită în prealabil, eliberată de piele și degresată de grund- vă fi gata să primească un strat de bază ușor; produs fundamental al tuturor manichiurii profesionale semipermanente.

 

Ce este lacul de unghii semipermanent și cum se folosește

Cu siguranță mai rezistentă decât oja tradițională, oja semipermanentă este un cosmetic pentru unghii compus din polimeri foto-întăritori care se solidifica exclusiv prin expunerea la razele UV. De aceea, spre deosebire de oja clasică care se usucă pur și simplu în aer, semipermanenta se fixează pe unghie- oferind o rezistență impecabilă care poate dura peste 4 săptămâni- doar prin tratament specific cu lampă UV LED.

Dar câte tipuri de lacuri de unghii semipermanente există?

Astăzi piața oferă o gamă largă de lacuri de unghii semipermanente, inclusiv:

Lacul de unghii semipermanent trifazic: se folosește exclusiv cu stratul de baza și stratul superior. Emailurile trifazate sunt mai complexe în aplicare, întrucât necesita mai multe treceri în lampa, dar sunt și cele care garantează cea mai mare durată.

Lacul de unghii semipermanent monofazic: foarte practic, deoarece oferă o formulă all-în-one care ne permite să economisim timpii de aplicare și prețul final. Odată aplicat primerul, lacul de unghii semipermanent monofazat poate fi întins pe unghie fără a fi nevoie să adăugați niciun produs suplimentar.

Ce este Top Coat și cum se folosește

Cu top coat-ul îți poți finaliza în sfârșit manichiura oferindu-i acel aspect profesional care ne place atât de mult. Datorită acestui ultim pas, oja semipermanenta aderă mai bine de unghie fară a se desprinde, mai ales la vârf; parte mai supusă traumei și, prin urmare, mai fragilă. Top Coat-ul nu este altceva decât un fel de email transparent cu proprietăți de etanșare, special făcut pentru a fi aplicat peste semipermanentul colorat pentru a-l proteja și a prelungi durata și strălucirea acestuia.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul lunii octombrie 2022. O zodie are parte de iubirea vietii sale

Celebra bucătăreasă Gina Bradea este internată la Institutul Oncologic din Cluj.Urmăritorii sunt îndemnați să se roage pentru ea

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

3 Aplicații de dating pentru Android și iOS, alternative la Tinder

Cum să-ți protejezi părul de temperaturile ridicate

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri