Truc genial! In ce sa fierbi cartofii pentru piure! Renunta la apa!


Daca vrei sa pregatesti un piure foarte gustos, ai la indemana un truc geniala pe care probabil nu l-ai mai incercat pana acum. 

Potrivit unor bucatari, greşeala pe care aproape toti o facem cand gatim cartofi este ca aruncam apa in care au fiert.

 

In schimb, fierbe cartofii intr-un amestec de lapte, smantana si unt.

 

Cand cartofii devin moi, strecoara-i şi lasa lichidul sa mai fiarba putin, La final, amesteca-l din nou cu cartofii sfaramati, scrie Realitatea.net.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Andreea Esca, imagine controversată după ce s-a vindecat de Covid-19: „Acesta este soțul tău?”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri