Postul INTERMITENT. Vedete care au slăbit și metodele exacte folosite de ele

Totul Despre Postul Intermitent | Vedete care au slăbit și metodele exacte folosite de ele
Postul INTERMITENT. Vedete care au slăbit și metodele exacte folosite de ele

Ce metode au ales vedetele atunci când au ținut postul intermitent

Persoanele care au acumulat kilograme în plus sunt apropape tot timpul în căutări despre diete și diferite stiluri de abordarea mâncărurilor, pentru a le găti într-un stil sănătos. Alții caută să fie într-un echilibru bine balansat între kilograme și înălțime, astfel încât să poată trișa cu mâncarea nesănătoasă uneori. Din multitudinea de diete care pot fi abordate în funcție de ceea ce simți că ti se potrivește postul intermitent, poate fi cheia succesului tău pentru slăbire sau menținere.

Această metodă a fost făcută cunoscută de mai multe celebrități de peste ocean, care au făcut declarații în privința stilului lor de viață sănătos. Pentru că a dat rezultate vizibile și de durată, acest intermittent fasting a luat o amploare foarte mare și în rândul vedetelor autohtone.

Ce este postul intermitent și de ce este eficient pentru slăbire

O definiție a postului intermitent poate fi: reducerea numărului de calorii pe perioade scurte de timp.

Mulți îl asociază cu noțiunea noastră de “post” în care unele persoane se înfometează. Senzația de sațietate o să vină în timp, chiar dacă mănânci porții de mâncare foarte mici. Practic, marja în care poți mânca dacă ții post intermitent este foarte mică, de doar câteva ore în funcție de metoda pe care o alegi.

Citeste si: Postul intermitent: efecte asupra sanatatii

Ce este postul intermitent și de ce este eficient pentru slăbire
Ce este postul intermitent?[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Slabeste tinand post intermitent doua zile pe saptamana! Incearca dieta 5:2

Varianta 16/8

Este probabil cea mai populară formă pentru postul intermitent, pentru că după o perioadă de 16 ore de post, îți deschide o “fereastră” de 8 ore în care poți mânca. Faptul că în cele 16 ore sunt incluse și cele de somn, îl face să fie mai ușor de abordat acest stil, mai ales pentru cei care sar mereu peste micul dejun.

Varianta 12/12

Varianta 12/12 este ușor de abordat de persoanele care sunt la începutul postului intermitent. Până ce organismul se obișnuiește cu stilul, această variantă poate fi un real succes dacă ești începător în această dietă.

Varianta 20/4

Poate fi denumită și cea mai grea variantă de post intermitent acest model de alimentație. Are o “fereastră” de doar 4 ore pentru a mânca, iar în restul zilei se postește.

În denumirea populară această se numește “dieta războinicului”, tocmai pentru complexitatea și duritatea ei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Varianta 5/2

Practic mănânci normal timp de 5 zile din săptămână și mai puțin in 2 zile. În cele două zile, femeile își limitează caloriile la 500 pe zi, iar bărbații rămân sub 600 de calorii pe zi.

Numeroase celebrități din lumea filmului sau cea artistică, de peste ocean au vorbit deschis despre postul intermitent pe care l-au ținut.

Citeste si: VIDEO- Postul intermitent, o dietă recomandată, cu puține restricții

Vedete care au slăbit cu postul intermitent
Vedete care au slăbit cu postul intermitent[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cel mai sănătos aliment din lume. Nu mai ajungi la medic dacă îl consumi zilnic

Vedete care au slăbit cu postul intermitent

Gisele Bundchen folosește metoda 5:2

Frumoasa Gisele Bundchen și-a ales varianta 5:2 pentru că este cea mai potrivită stilului ei de viață. Brazilianca a precizat că preferă postul până la ora 12 de două ori pe săptămâna, pentru a lasa organismului să facă o “pauză”.

Vanessa Hudgens, post intermitent după metoda 16:8

Actrița Vanessa Hudgens a ținut metoda 16:8 a postului intermitent. Focoasa brunetă a mărturisit că acest stil de alimentație a ajutat-o să fie completat în mod plăcut cu orele ei de antrenamente. Rezultatele au început să se vadă și odată ce a trecut de perioada de început, a devenit mult mai puternică atunci când făcea sport. Într-un interviu acordat către POPSUGAR a preciat că: "Este dur... nu este o glumă! Nu voi minți și voi spune că este ușor!"

Citeste si: Dieta Adele: cum sa slabesti 3.5 kilograme in 7 zile

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Vanessa Hudgens, post intermitent după metodă 16:8
Vanessa Hudgens in costum de baie[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cura de slăbire disociată cu una dintre varinatele 111, 222, 333, 3+3, îți aduce -15 kilograme în două săptămâni

Halle Berry ia prima masă la ora 14:00

Într-o postare realizată pe contul ei de Instagram, celebra mulatră din filmul Catwoman, Halle Berry a vorbit deschis despre postul intermitent și felul în care a ajutat-o să slăbească. Alegerea ei este să ia prima masă doar după ora 14:00 și să postească practic în fiecare dimineață.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Citeste si: Ce să mănânci ca să slăbești repede și sănătos în 2021. Care sunt alimente cu cele mai puține calorii.

Jennifer Aniston a preferat să sară mereu peste micul dejun

În vârstă de 52 de ani, Jennifer Aniston are un corp de invidiat! Actrița a mărturisit că postul intermitent a ajutat-o să aibă o impresie mai bună despre felul în care arătă și mai ales în felul în care se simte în pielea ei. Preferă să sară peste micul dejun și să aibă prima masă după prânz.

 



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Postul intermitent, cea mai populară metodă de a slăbi

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies