Toarna o lingurita de apa rece in cafeaua proaspata si asteapta 30 de secunde! Efectul e uimitor


Prepari cafea la ibric? Iata ce sa faci ca sa nu te mai incurce zatul.

Pentru ca zatul de cafea sa se aseze imediat pe fundul ibricului, toarna imediat pe fundul ibricului, toarna imediat dupa ce o prepari o lingurita de apa rece si asteapta circa jumatate de minut. Ulterior, o vei putea turna in cani fara sa scapi de zat.

De asemenea, ca sa iasa buna, cafeaua trebuie preparata la 96 de grade Celsius, neaparat cu apa plata imbuteliata. Nu pastra boabele sau cafeaua pudra in frigider.

Sursa
 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Colecția designerului Antonia Nae, prezentată la London Fashion Week! Românca vorbeşte despre întâlnirea cu Victoria Beckham!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri