Toarna o lingurita de apa rece in cafeaua proaspata si asteapta 30 de secunde! Efectul e uimitor


Prepari cafea la ibric? Iata ce sa faci ca sa nu te mai incurce zatul.

Pentru ca zatul de cafea sa se aseze imediat pe fundul ibricului, toarna imediat pe fundul ibricului, toarna imediat dupa ce o prepari o lingurita de apa rece si asteapta circa jumatate de minut. Ulterior, o vei putea turna in cani fara sa scapi de zat.

De asemenea, ca sa iasa buna, cafeaua trebuie preparata la 96 de grade Celsius, neaparat cu apa plata imbuteliata. Nu pastra boabele sau cafeaua pudra in frigider.

Sursa
 


Abonează-te pe

Citește și:

Reteta delicioasa - Ceafa de porc cu sos de smantana si capere

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

Cele mai gustoase clatite de post sarate! Reteta secreta de la bunici!

Reteta DROB DE MIEL! Secretul stiut de putini bucatari

Reteta de deliciu cu migdale! Cat de usor se prepara!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

S-a dat legea! Românii vor primi 400 de lei de persoană!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri