Tiramisu cu crema de cocos si piscoturi de cacao - Reteta geniala pentru Revelion


Tiramisu cu crema de cocos si piscoturi de cacao - Reteta geniala pentru Revelion

Aceasta reteta de tiramisu este originala si se prepara rapid. Va fi o surpriza pe masa de Revelion.

Ingrediente

Pentru blat:

● un pachet de foi pişcot cu cacao.

Pentru cremă:

● 700 de mililitri de lapte de cocos,

● 70 de grame de amidon de porumb,

● 2,5 de linguri de zahăr,

● 70 de grame de ciocolată albă,

● 170 de grame de unt la temperatura camerei,

● 100 de grame de zahăr pudră,

● 5-6 linguri de nucă de cocos.

Mod de preparare:

Pentru început, amestecaţi 100 de mililitri de lapte de cocos cu zahăr şi cu amidon de porumb.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 


Abonează-te pe

Citește și:

Prăjitura "Vis de frișcă", fără coacere, gata în 15 minute. Perfectă pentru masa de Revelion

Imagini-bombă! Cu cine a fost PRINSĂ Alina Sorescu, după ce s-a zvonit că DIVORȚEAZĂ

Cum se face Vasilopita, prăjitura cu noroc, pentru Revelion. Desertul Sfântului Vasile

Prajitura Valurile Dunarii - Reteta perfecta pentru Revelion

Prajitura "Macarena" cu mac si smantana - perfecta pentru masa de Revelion

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

ÎNCEARCĂ: Forma de migdală pentru unghii. Cum se obține, cum se întreține și ce modele de manichiură ți se potrivesc

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri