Te îmbogăţeşti până la sfârşitul anului! Mercur a intrat în Scorpion şi cateva zodii vor da lovitura


Mercur în Scorpion. De la jumătatea lunii octombrie, Mercur a intrat în Scorpion, unde va poposi până la finalul anului. Mercur e planeta comunicării şi gândirii intelectuale, iar asta înseamnă că mintea zodiilor va fi mai subiectivă şi sentimentele vor avea o importanţă mai mare, dar şi banii ocupă un loc important pentru nativi. Ce zodii dau lovitura până la finalul anului.

SCORPION

Mereu vrei ca vocea ta să fie auzită, iar acest lucru este simplu acum că Mercur este în scorpion. Intenţiile tale sunt clare, mintea este mai ascuţită şi vei putea afla răspunsurile la întrebările care te sâcâiau de mult timp. Vei putea onora toate contractele la timp!

SĂGETĂTOR

În această perioadă, îţi doreşti mai mult timp singură pentru a-ţi contempla viaţa. Mintea ta este ocupată cu gânduri despre sine, te concentrezi pe gândurile tale cele mai adânci şi ar fi un moment bun să te apuci de meditaţie sau de scris în jurnal.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Rona Hartner, la un pas să-si piardă vocea după ce i s-a declanșat cancerul! ”Aveam senzația că nu am să mai pot vorbi niciodată”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri