“Tatăl miresei este prezent la o altă masă.“ Prezența tatălui Getuței Sterp a stârnit reacție din partea mamei Geta


Relația dintre mama Geta și tatăl copiilor nu a fost una de durată, însă, deși au împreună patru copii și cei doi nu se mai înțeleg deloc, copiii niciodată nu l-au evitat.


In articol:

Deși mama Geta și tatăl lor au trecut împreună prin momente tensionate și au ajuns să nu se mai înțeleagă, Geta Sterp a decis să își invite tatăl la nunta sa.

Gestul făcut de Geta Sterp nu a trecut nevăzut și multă lume a apreciat faptul că și-a invitat tatăl într-un moment atât de prețios din viața sa.
Primul care a luat inițiativa de a-l chema pe tatăl lui la botezul fiului său, Milan, a fost chiar Culiță Sterp. În urma deciziei sale, mama Geta a fost destul de supărată și pentru câteva momente nu-și mai dorea să participe la eveniment.
Însă, totul a decurs bine și cei doi au reușit să se evite, punând fericirea copiilor pe primul loc.

Citeste si: Mesajul de nuntă pentru Geta Sterp, din partea lui Culiță Sterp. Apariția pe care a avut-o alături de soția lui.

Frații Sterp

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta clarifică situația în timpul petrecerii

Reacția mamei Geta despre prezența tatălui Getuței Sterp la nunta fiicei lor

Mama Geta nu a putut evita acest subiect, așa că a decis să vorbească într-un Live pe o platformă de socializare despre prezența tatălui celor patru copii, la nunta celei mai mici fete ale lor.
“Tatăl miresei este prezent la o alta masa cu niste prieteni de-ai lui. I-am dat eu dedicație, știi că eu sunt pusa pe soții. Aici sunt cu o sora de-a mea, cu toți nuntașii mei. Fiecare are alegerea lui.” a spus mama Geta.
Aceasta a purtat la evenimentul special al fiicei sale o rochie foarte elegantă din dantelă. Totodată, a ținut să menționeze faptul că este pentru prima oară când poartă o astfel de rochie, deoarece nu a apucat să fie niciodată mireasă, niciun bărbat nefăcând acest gest pentru ea.

Citeste si: Cine este mama Geta. ,,Am stat toată vara cu copiii mici.”

Citeste si: Cine este Sebastian Crăciunescu. Bărbatul cu care și-a unit destinul Geta Sterp

Mama Geta nu poate ierta lucrurile făcute de fostul soț

Mama Geta a vorbit în urmă cu ceva timp despre faptul că tatăl copiilor ei a părăsit-o în urmă cu opt ani, atât pe ea, cât și pe copii. Totodată, ea este convinsă de faptul că tot pe ea o iubește, dar pasiunea femeilor l-a stricat și nu vrea să se mai întoarcă în familie.
“Când eram însărcinată cu Getuța în două luni, pe tatăl ei l-a arestat la Poarta Albă, la Constanța. Am stat toată vara cu copiii mici, cu Ileana și cu Culiță... Culiță  era mic, ce avea, trei ani jumătate, Ileana un an jumătate. Pe Getuța am născut-o în septembrie, chiar de Ziua Crucii e născută, e o zi binecuvântată. În ziua aia a plouat cu găleata. Toată vara am scris multe scrisori subsemnatului, mi-a scris și el mie, plângeam, vorbeam cu copiii, dar ce puteai să vorbești cu doi copii mici. Vorbeam cu ei că nu aveam cu cine. N-aveam poartă la casă, nu aveam geamurile puse, aveam o bucătărie gata și acolo dormeam cu ei, a povestit recent femeia despre relația cu fostul ei barbat.” a povestit ea.


Abonează-te pe

Citește și:

,,Nu-i absolut nimic personal.” Culiță Sterp, declarații despre Antonia. Ce a mărturisit artistul

Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran a fost luat cu duba și dus la secția de poliție. Declarațiile lui Alex Dobrescu

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

,,Nu știu dacă mă pot abține”. Mama Geta, în lacrimi, după ce a văzut-o pe Geta plângând. Ce dezvăluiri a făcut sora lui Culiță Sterp

,,Nu-mi place deloc.” Ce a pățit Ileana Sterp în pragul nunții surorii sale

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic
Zodiac 12 decembrie 2022. Află ce zodie are parte de reușită pe plan sentimental
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri