,,Nu-i absolut nimic personal.” Culiță Sterp, declarații despre Antonia. Ce a mărturisit artistul


Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului și își bucură mereu fanii cu aparițiile lui, dar și cu piesele pe care le cântă cu atât de multă bucurie. În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, artistul a acceptat să joace un joc cu sosuri iuți și să răspundă la câteva întrebări.


In articol:

Artistul a fost foarte asumat și a răspuns destul de sincer la unele întrebări. Iată ce a declarat despre Antonia, iubita lui Alex Velea.

Citeste si: „Eu pot să plec, să mă mărit” Ce a declarat Geta, sora lui Culiță Sterp, despre căsătorie

Culiță Sterp, declarații despre Antonia

Culiță Sterp a fost invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, iar la un moment dat, artistul a participat la jocul sosurilor iuți și a răspuns la câteva întrebări.

Artistul a acceptat provocarea de a răspunde unor întrebări incomode într-o pauză de publicitate. El a fost nevoit să numească o vedetă din România cu care s-ar căsători dacă ar fi obligat, iar la început a stat puțin pe gânduri, dar în final a dat numele Antoniei.

,,Citește-o! Lasă să o citesc eu: 'Dacă ai fi obligat să te căsătorești mâine cu o vedetă din România- dacă aș fi obligat, atenție, obligat- care ar fi alegerea ta?'. Am zis Antonia, dacă n-ar fi căsătorită, nu-i absolut nimic personal, Alex știe, noi am mai vorbit despre chestia asta. E prietenul meu. Îi pup!", a declarat Culiță Sterp, în cadrul clipului postat de Cătălin Măruță pe pagina personală de Facebook.

Citeste si: ,,Nu știu dacă mă pot abține”. Mama Geta, în lacrimi, după ce a văzut-o pe Geta plângând. Ce dezvăluiri a făcut sora lui Culiță Sterp

Culiță Sterp, declarații despre Antonia. Ce a mărturisit artistul

Culiță Sterp, declarații despre Antonia. Ce a mărturisit artistul

[Sursa foto: Instagram]

Culiță Sterp  a cerut-o în căsătorie pe mama băiețelului său

Culiță Sterp a anunțat că s-a logodit cu mama fiului său, într-un decor cu totul de poveste. Artistul i-a pregătit cele pe care o iubește o mare surpriză, iar cererea în căsătorie a fost una de-a dreptul excepțională și a avut loc în Cappadocia.

El a spus că iubita lui a spus ,,DA” și că fanii vor vedea momentul în primul lor videoclip împreună, care are cea mai frumoasă melodie de dragoste.

,,A spus DA, frumoasa mea! O să vedeți momentul în primul nostru videoclip împreună, care are cea mai frumoasă melodie de dragoste, făcută special pentru ea și pentru momentul ăsta, intitulată 'Nu pot iubi alte femei'. Ce emoții ne-au încercat pe amândoi, Doamne!", a scris la acea vreme Culiță Sterp, pe contul personal de Instagram.

Culiță Sterp, declarații despre Antonia. Ce a mărturisit artistul

Culiță Sterp, declarații despre Antonia. Ce a mărturisit artistul

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Iancu Sterp și-a prezentat iubita întregii familii. Cum a primit-o mama Geta pe tânără


Abonează-te pe

Citește și:

,,Nu mă gândeam vreodată în viața asta.” Iancu Sterp, despre cum se înțelege mama Geta cu iubita lui, Denisa

Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„Eu pot să plec, să mă mărit” Ce a declarat Geta, sora lui Culiță Sterp, despre căsătorie

„Nu am cuvinte să exprim tot ce simt”. Ileana Sterp este însărcinată pentru a doua oară!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 2 decembrie. O zodie întâmpină probleme pe plan personal.
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri