,,Nu-mi place deloc.” Ce a pățit Ileana Sterp în pragul nunții surorii sale


Astăzi, 2 octombrie, pentru Geta Sterp are loc un eveniment foarte important, și anume, nunta ei. După 4 ani de relație cu cel pe care îl iubește, a decis să facă pasul cel mare și să se mărite. Toată familia a fost alături de ea în pregătirea nunții și au încercat să facă totul să iasă perfect.


In articol:

Nunta Getei Sterp a venit și cu o serie de aventuri, care s-au rezolvat cu succes foarte rapid. Într-un videoclip de pe YouTube, Ileana Sterp a povestit cum era să nu mai aibă rochie la nunta surorii sale, la care este și nasă.

Citeste si: ,,Nu-i absolut nimic personal.” Culiță Sterp, declarații despre Antonia. Ce a mărturisit artistul

Ce a pățit Ileana Sterp în pragul nunții surorii sale

Geta Sterp și-a dorit să aibă o rochie specială la nunta Getei și să fie creată special pentru marele eveniment din viața surorii sale, iar din acest motiv și-a pus toată încrederea într-o doamnă croitoreasă.

Surpriza a fost una foarte mare, când, în final, a văzut că nu a fost deloc ceea ce își dorea și a fost nevoită să o returneze și să își ia banii înapoi, rămânând fără rochie pentru unul dintre cele mai importante evenimente din viața ei și a familiei.

Ileana Sterp a fost foarte dezamăgită, după ce a văzut cum arăta rochie făcută pe comandă la croitor.

Ulterior, sora lui Culiță s-a dus să își caute alta, care să fie pe placul ei, deoarece singurul lucru care a nemulțumit-o a fost culoarea.

Citeste si: Ileana Sterp, probleme de sănătate după ce a aflat că este însărcinată din nou

Ce a pățit Ileana Sterp în pragul nunții surorii sale

Ce a pățit Ileana Sterp în pragul nunții surorii sale

[Sursa foto: Instagram]

Ce a declarat Ileana Sterp

Sora lui Culiță a declarat că nu era bună culoarea, dar rochia era croită frumos. Ea își dorea o rochie maro ca să meargă cu costumul lui Dani, soțul ei, dar movul pe care l-a primit nu mergea cu nimic și a fost foarte dezamăgită.

„Nu era bună culoarea, pardon, rochia era croită frumos, dar culoarea nu era ce trebuie și aici eram în căutarea altor rochii, era vineri seara. E sâmbătă dimineața și noi am fost la spovedit toți patru. Acum mergem acasă și ei trebuie să mă duc să-mi caut altă rochie, pentru că nu-mi place deloc culoarea, nu prea-mi place nimic la ea. În interior se vede într-un fel, dar în exterior se vede groaznic, e un mov așa, nu pot s-o port și parcă presimțeam că ceva nu o să-mi placă. Asta e, eu voiam un maro ca să meargă cu costumul lui Dani, dar movul ăsta chiar nu merge cu nimic”, a declarat Ileana Sterp.

Ea a mai spus că a fost la Deva și a găsit alte trei rochii, deoarece i-au plăcut prea mult și nu s-au putut decide.

„Sper să mai găsesc astăzi ceva. Am fost la Deva și am găsit altă rochie. Alte 3 rochii mi-am mai cumpărat, pentru că nu m-am putut decide, mi-am găsit niște rochii foarte frumoase, chiar în Deva, aici lângă noi, că mereu căutăm în alte orașe, ne gândim că nu aici. Ba da, sunt foarte faine. Rochia pe care am făcut-o la croitor am dus-o înapoi, am primit banii înapoi. Doamna a avut o atitudine foarte ok și chiar nu mă așteptam. Rochia a fost croită foarte fain, exact pe dimensiunile mele, croită foarte bine, doar că culoarea  la lumină naturală nu-i deloc cum mi-o imaginam eu, deci nu o pot purta efectiv.”, a spus Ileana Sterp în ultimul vlog postat pe YouTube.

Ileana Sterp este însărcinată pentru a doua oară, iar tot ce a ținut de organizarea evenimentului a obosit-o foarte tare.

„Nu mai pot de rău, să leșin, nu alta”, a spus Ileana Sterp în timp ce se afla cu fratele său, Iancu Sterp, în oraș pentru a face ultimele cumpărături pentru nuntă.

Ce a pățit Ileana Sterp în pragul nunții surorii sale

Ce a pățit Ileana Sterp în pragul nunții surorii sale

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,La el a fost papagal”. Philip de la Puterea Dragostei, replici dure la adresa lui Iancu Sterp

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

„Ca o coincidență așa, seamănă foarte mult copilul Vlăduței”. Ce i-a spus Adi Rus lui Culiță Sterp, la botezul lui Iair

Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

,,Nu știu dacă mă pot abține”. Mama Geta, în lacrimi, după ce a văzut-o pe Geta plângând. Ce dezvăluiri a făcut sora lui Culiță Sterp

Ileana Sterp, probleme de sănătate după ce a aflat că este însărcinată din nou

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 2 decembrie. O zodie întâmpină probleme pe plan personal.
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri