,,Nu știu dacă mă pot abține”. Mama Geta, în lacrimi, după ce a văzut-o pe Geta plângând. Ce dezvăluiri a făcut sora lui Culiță Sterp


Geta Sterp este în culmea fericirii, deoarece urmează să se căsătorească cu bărbatul de care este îndrăgostită până peste cap, Sebastian, iar întreaga familie se bucură pentru pasul pe care îl face tânără.


In articol:

Geta Sterp a realizat un videoclip foarte emoționant, iar mama ei a izbucnit în lacrimi, când a văzut-o plângând. Ce a mărturisit sora lui Culiță!

Citeste si: „Nu am cuvinte să exprim tot ce simt”. Ileana Sterp este însărcinată pentru a doua oară!

Geta Sterp

Geta Sterp, în lacrimi

[Sursa foto: captură de ecran]

Citeste si: Cine este mama Geta. ,,Am stat toată vara cu copiii mici.”

Ce dezvăluiri a făcut sora lui Culiță

Tânăra s-a filmat, după ce a plecat de acasă, pentru a ieși în fața oilor, așa cum era obișnuită, dar un val de emoții a cuprins-o instant, în momentul în care s-a gândit că ar putea fi ultima dată când face acest lucru.

Ea și-a deschis sufletul în fața persoanelor care o urmăresc și le-a explicat că după ce se va căsători, ea și viitorul ei soț, Sebastian, au alte planuri, și îi pare rău, deoarece i-a plăcut să trăiască această viață de până acum.

„Am emoții și îmi vine să plâng, nu știu câți dintre voi înțelegeți treaba asta. Încerc să mă filmez, dar nu știu dacă mă pot abține.

Am plecat de acasă și merg în calea oilor și venind așa pe drum m-a luat melancolia. Nu știu câți dintre voi înțelegeți, după cum spuneam, mai este foarte puțin timp și mă căsătoresc și sunt foarte fericită din acest motiv și știu că o să înceapă o nouă etapă din viața mea, dar m-au luat toate stările și m-am gândit că poate asta e ultima dată când vin calea oilor și când trăiesc astfel de momente. Plâng de fericire, e fericire amestecată cu melancolie și gânduri și amintiri frumoase pe care le-am trăit. Dacă mă căsătoresc, eu și viitorul soț avem alte planuri, cu toate că mie mi-ar fi plăcut viața asta simplă, așa că am un nod în gât când mă gândesc că asta poate fi ultima dată când vin să cobor oile de la munte ”, a povestit Getuța într-un vlog.

 

Mama Geta a fost extrem de emoționată după ce a văzut vlogul, mai ales că ea și fiica sa cea mică au o relație foarte apropiată. Femeia a început să plângă de emoție, deoarece fiica sa va începe în curând o nouă viață.

Mama Geta

Mama Geta și cei patru copii ai ei

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „S-ar putea să fie din apropiați”. Iancu Sterp, primele indicii despre hoții care i-au spart casa

Când se va căsători Geta Sterp

Geta Sterp va face pasul următor pe data de 2 octombrie, când își va uni destinele cu cel pe care îl iubește. În urmă cu puțin timp, mama Geta a povestit cum va arăta evenimentul, dar și care sunt tradițiile care vor fi prezente.

Mama Geta a spus că a vorbit deja unde să facă prăjituri și va face și Denisa, iubita lui Iancu, împreună cu mama ei, deoarece le ies foarte bune.

"Fata și-a cumpărat rochia de mireasă, am vorbit aici undeva să facem prăjituri, va face și Denisa a lui Iancu prăjituri că face prăjituri foarte bune cu mama ei.  Noi nu o să avem timp să facem prăjituri.  Aici în sat obiceiul e să vină oamenii să vadă mireasa, vine cine vrea și atunci trebuie să îi servești cu o prăjitură, un pahar de țuică, cu o apă, un suc, fiecare ce dorește. Vin și cei care nu sunt invitații, oamenii care vor să vadă mirii.(...) Acum sperăm să fie alai mare de nuntă că suntem în sate învecinate. O să vină mirele după mireasă cu nănași cu tot, o să ia mireasa, o să o ducă în sat la mire să se cunune la primărie și o să coboare la noi în sat să se cunune la biserică și de aici avem masa la vreo 30 de kilometri. O să fie numai o muzică și o nuntă pe toată valea aici la noi" ,  a explicat mama Geta, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Mama Geta, în lacrimi

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Iancu Sterp, surpriză de proporții pentru mama Geta! În ce ipostaze s-au filmat cei doi


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este mama Geta. ,,Am stat toată vara cu copiii mici.”

Magda Pălimariu, pentru prima dată în România de când a născut. Vedeta a făcut dezvăluiri emoționante din viața de mămică

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„Conduce mai bine decât mine și mulți bărbați”. Iancu Sterp, despre iubita lui, Denisa

„Eu pot să plec, să mă mărit” Ce a declarat Geta, sora lui Culiță Sterp, despre căsătorie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Ce va apărea pe taloanele de pensie. Anunțul oficial pentru persoanele care primesc sub 3.000 de lei
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri