Survivor România 7 februarie. Scandal monstru între Jador și Culiță Sterp! "Nu vii în față la televizor și îmi faci asta Culi!"


Survivor România 7 februarie 2021. Frăția dintre cei doi cântăreți este greu încercată la Survivor România 2021!


In articol:

Jocul de imunitate pierdut de echipa Faimosilor în față echipei Războinicilor de la Survivor România 2021    a adus în tabăra celebrităților o serie de scandalurii și intrigi. Jignirile au fost cap de listă pentru cei care sunt în atenția publicului telespectator și se pare că frustrările au început să iasă la suprafață.

Cu o seară în urmă, telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură consiliul de eliminare în care Războinicii s-au nominalizat între ei. Musty a fost cel care a fost nominalizat pentru eliminarea din concursul pentru supraviețuire.

Consiliul pierdut de faimoși, unde Alexandra Stan a fost nominalizată pentru eliminare, a adus o serie de acuzații. În centrul scandalului au fost Jador și Culiță Sterp. Majoritatea concurenților echipei roșii, l-au acuzat pe Jador că le vorbește urât și are o atitudine ca și cum totul i s-ar cuveni.

Survivor România 7 februarie 2021. Vorbe greu de digerat pentru Jador și Culiță Sterp, din echipa Faimoșilor!

Citeste si: Alexandra Stan, nominalizată de Faimoși, după ce aceștia au pierdut, aseară, jocul de imunitate

Zanni: “Am mai vorbit despre asta, problema mea numărul unu este că nu își asumă toată echipa.. este o menajare colectivă… Unora dintre noi ne este rușine sau frică s-o spunem în față..

(…) Energia o simt de la Jador! Susțin în continuare că este un om individualist care crede că totul este despre el.. Mie nu-mi convine că Jador este cu noi în echipă și mi-aș dori foarte mult ca să plece acasă! Am suferit din cauza lui și am fost afectați cu toții! Suntem mulți bărbați și multe femei, toți puternici, dar nimeni nu i-a spus lucrurile acestea în față! Lucrurile s-au spus mereu pe la spate.”

La cele auzite, Jador a zâmbit ușor dar fața îi trăda uimirea primirii comentariului.

Citeste si: Survivor România 5 februarie- Simona Hapciuc are o poveste tulburătoare de viață! Tatăl copilului ei nu l-a recunoscut pe Dimitrie!

Culiță: “Acum este prietenul meu și nu vreau să se supere pe mine! Uneori Zanni are dreptate… Și Jador are dreptate că poate el s-a schimbat de la început până acum. Au fost multe energii negative din cauza lui și până și eu m-am certat cu el! Nu vreau să se supere pe mine, dacă se supără este treaba lui… Eu i-am spus doar adevărul pe care sunt sigur că mulți refuză să i-l spună până și Elena…”

Jador: “Dacă Jador a înjurat și spui chestia asta la televizor, îi creezi o imagine omului respectiv! Te definește acel lucru! S-a înjurat mult mai mult decât am înjurat eu! (…) Nu vii în față la televizor și îmi faci asta Culi!”, a comentat Jador plin de nervi și uimit de ce a auzit.


Abonează-te pe

Citește și:

Alexandra Stan, nominalizată de Faimoși, după ce aceștia au pierdut, aseară, jocul de imunitate

Despărțire bombă în showbiz!? Ce se întâmplă în relația lui Theo Rose din cauza certurilor

Jador a sărit la bătaie la Survivor 2021! Momente tensionate în Republica Dominicană

Zanni și Ana Porgras, idilă la Survivor 2021?! Ce se întâmplă între cei doi concurenți?

Ai pungi sub ochi? Avem pentru tine cel mai bun truc de remediere

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Cum sa iti sporesti increderea in tine si sa fii mai fericita

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri