Surpriză! Toată lumea o știe drept Cocuța! Care este însă  numele real al juratei de la ”Îmi place dansul”! S-a aflat abia acum


După ani de zile în lumea televiziunii, s-a aflat care este numele real al Cocuței, jurata de la ”Îmi place dansul”

Cocuța este un nume sonor în lumea dansului și a coregrafiei din România. Cunoscută publicului larg de la emisiuni de specialitate, jurata de la ”Îmi place dansul”, emisiune difuzată în fiecare sâmbătă seara la KanalD, se detașează prin felul său de a fi, dinamic și plin de seriozitate.

Cocuța a început să danseze de la nouă ani

Cocuța a început să danseze de la o vârstă fragedă, la 9 ani deja începea cursurile de balet, dar spune că e îndrăgostită iremediabil de latura contemporană. Absolventă a Liceului de Coregrafie „Floria Capsali”, ea a strălucit prin dans și coregrafiile propuse în cadrul unor show-uri TV de succes. S-a remarcat de-a lungul timpului prin creativitate, dinamism, generozitate artistică și puterea de a-și atrage simpatia publicului larg, precum și pe a celor alături de care a lucrat de-a lungul timpului, pe marile scene sau în studiourile de televiziune. A impresionat pe scenă Teatrului Național, în musicalul de succes „Chicago”, de asemenea a avut apariții remarcabile în musicalurile „Romeo și Julieta” și „Mamma Mia”.

Citeste si: Victor Slav este topit dupa fiica sa! Prezentatorul Kanal D povesteste despre abilitatile artistice ale fiicei sale „Promite a deveni o mare dansatoare”

Citeste si: Cocuța și Emil Rengle, conflict deschis pe marginea prestației artistice a unui concurent de la “Îmi place dansul”

Citeste si: Cristina – Mihaela Dorobanțu, impresionată de concurentii de la ”Îmi place dansul”: “Am descoperit personaje extraordinare!”

Cocuța a dezvăluit numele ei real! ”Puțini știu cum sunt eu trecută în acte” 

Dacă am spus totul despre jurata de la ”Îmi place dansul” din punct de vedere profesional, ei bine, azi, venim și cu o informația surpriză. Într-un live recent la WOWbiz.ro, Cocuța a dezvăluit numele ei real. ”Puțini știu cum sunt eu trecută în acte. Oamenii sunt obișnuiți să îmi spună Cocuța, dar pe mine mă cheamă Andra Eugenia Gheorghe și ador ca prietenii să îmi spună Andra”, a declarat vedeta.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Fashion

Andreea Bălan, din nou în rochie de mireasă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri