„Sunt atâția care n-au nici măcar bani de-o pâine.” Saveta Bogdan a răbufnit. Ce i s-a întâmplat artistei

„Sunt atâția care n-au nici măcar bani de-o pâine.” Saveta Bogdan a răbufnit. Ce i s-a întâmplat artistei
„Sunt atâția care n-au nici măcar bani de-o pâine.” Saveta Bogdan a răbufnit. Ce i s-a întâmplat artistei

Cântăreața de muzică pop este foarte supărată din cauza creșterii prețurilor la produsele alimentare din piețe și magazine în perioada premergătoare Paștelui.

Saveta Bogdan este supărată și revoltată! Nu mai este mult până la Paște, iar majoritatea românilor au început deja să se pregătească, inclusiv cântăreața de muzică populară Saveta Bogdan.

Saveta Bogdan tună și fulgeră

Artista a dezvăluit că a cheltuit o mulțime de bani pe alimentele necesare pentru a se pregăti de Paște.

Saveta Bogdan a spus că a fost foarte supărată de prețurile uriașe la produsele alimentare și este convinsă că acestea au crescut semnificativ odată cu apropierea Paștelui.

„Este foarte scump. Și ceapa este 10 lei. Anul trecut era mult mai ieftină. Ingredientele pe care le punem la drob, pentru că drobul se face cu ceapă verde, pătrunjel, mărar. Toate verdețurile le punem. E 4 lei o legătură de ceapă. Ei speculează chestiunea asta că vine Paștele și le scumpesc. Dacă nu avem mărar la drob nu mai e drob. Mărar, ceapă verde, pătrunjel, ingredientele astea trebuie puse la drob”, a declarat Saveta Bogdan pentru realitateanet.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Saveta Bogdan, care are o pensie de 2.200 de lei, reușește să se descurce și cu bani de performanță, dar se gândește la cei care nu câștigă prea mult, atunci când prețurile alimentelor sunt foarte mari.

„Le doresc multă sănătate, paște fericit, să fie sănătoși și cei care sunt mai bogați să mai dea și la amârâții ăia de pe stradă, pentru că sunt atâția pe stradă care n-au nici măcar bani de-o pâine”, a mai spus Saveta Bogdan.

Saveta Bogdan a răbufnit
Saveta Bogdan a răbufnit[Sursa foto: Facebook]

Ce ar schimba Saveta Bogdan, dacă ar putea da timpul înapoi

Saveta Bogdan a fost deja căsătorită de două ori, iar acum trăiește o nouă poveste de dragoste; în ceea ce privește cel de-al treilea moment al căsătoriei, ea a spus că nu vrea să ajungă acolo și a treia oară, orice ar fi.

„Nu m-aș mai mărita de două ori, ca să fie a doua căsnicie tot proastă.

M-aș căsători o dată și, cu bune, cu rele, aș sta cu el. N-aș vrea să mă mai căsătoresc a treia oară, orice ar fi. Sunt dezamăgită. Eu am o relație, dar nu așa pompoasă, este o relație frumoasă, civilizată. Actele alea nu ajută la nimic”, a mai declarat Saveta Bogdan.Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Maria Cârneci, lovită de tragedie: „Așa s-a întâmplat necazul...”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Cine este atacatorul lui Donald Trump. Fostul președinte american a fost atins de un glonţ la urechea dreaptă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

Momentul când atacatorul lui Trump e ÎMPUȘCAT în cap de un lunetist


Cookies