„E însurat.” Saveta Bogdan s-a împăcat cu partenerul avocat. Care este motivul pentru care s-a despărțit de ambasador


Saveta Bogdan s-a împăcat cu iubitul avocat, după ce în ultima perioadă s-a discutat că are o frumoasă poveste de dragoste cu un ambasador. Artista s-a întors la avocat, care este cu 20 de ani mai tânăr decât ea, și sunt fericiți unul cu celălalt.


In articol:

Artista s-a împăcat cu iubitul ei avocat, iar când vine vorba despre viața ei amoroasă, ea are un trecut destul tumultuos. Iată ce a declarat Saveta Bogdan despre situația ei amoroasă!

Citește și: „Vorbesc de rău de mine” Saveta Bogdan, acuzată că ar avea datorii

Saveta Bogdan s-a împăcat cu partenerul avocat

Saveta Bogdan a declarat de mai mulți ani că are un bărbat alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Mai exact, este vorba despre un avocat, cu care în urmă cu puțin timp s-a împăcat.

Artista a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu ambasadorul și a fost foarte sinceră și deschisă. Ea a explicat de ce relația cu avocatul merge atât de bine și a dat de înțeles că nu are probleme cu gelozia, deoarece este conștientă că iubitul său merge des la tribunal, în interes de serviciu, la fel cum și ea merge des la concerte.

„Nu mă vait niciodată de cineva apropiat lângă mine, că îl am tot timpul. El pleacă (n.r. avocatul) vine, pleacă, vine. Are procese și eu am spectacole. Vine la mine, îi fac un ceai de tei, îl calmează. Nu e acasă, are proces astăzi, e la Tribunalul mare. Toată lumea caută acum, dacă o să fie frig la iarnă, un suflet cald”, a mărturisit Saveta Bogdan, în cadrul unei emisiuni TV.

Saveta Bogdan s-a împăcat cu partenerul avocat

Saveta Bogdan s-a împăcat cu partenerul avocat

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cântăreaţa de muzică populară Saveta Bogdan, la un pas de moarte: ”Am stat in comă”

Artista, despre relația cu ambasadorul

După ce a făcut publică informația cum că s-a împăcat cu avocatul, Saveta Bogdan a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu ambasadorul. Ea a cântat la o ambasadă, iar acesta a încercat să o cucerească, dar în final, a aflat că are familie și copii.

„Am cântat la o ambasadă, n-are importanță care, și acolo a venit un domn și m-a rugat să îi cânt un cântec. (…) A venit și m-a pupat pe obraz (…) Imediat s-a dat la ziar. Are nevastă, e însurat, are familie, ce să îi fac?', a adăugat artista.

Ce spunea artista  despre ambasador

În urmă cu mai mult timp, artista declarat că are o relație cu un ambasador, că nu este român și că se cunosc de câteva luni.

„Am o nouă relație, cu un ambasador. Toată lumea mă face săracă, că sunt amărâtă, că sunt bolnavă, că am nu știu ce, dar nu am nimic, sunt sănătoasă, frumoasă și devreme acasă! Da, am un nou iubit și nu este român! Ne cunoaștem de câteva luni, dar nu am vrut să spun”, a dezvăluit artista.

Saveta Bogdan s-a împăcat cu partenerul avocat

Saveta Bogdan s-a împăcat cu partenerul avocat

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Vreau să fiu doar cu tine.” Ce mesaj i-a transmis Simina Loica lui Alexandru Bobicioiu


Abonează-te pe

Citește și:

„Vorbesc de rău de mine” Saveta Bogdan, acuzată că ar avea datorii

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„Nu mă interesează”. Marcela Fota, criticată după ce s-a aflat că are un nou iubit

Cântăreaţa de muzică populară Saveta Bogdan, la un pas de moarte: ”Am stat in comă”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Prețul benzinei și al motorinei, în data de 29 noiembrie 2022. La ce preț se vinde marți litrul de benzină și de motorină
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri