Maria Cârneci, lovită de tragedie: „Așa s-a întâmplat necazul...”


Ce a pățit îndrăgita artistă.


In articol:

Maria Cârneci este în doliu! Soțul său a murit din cauza unor probleme de sănătate, iar vedeta suferă extrem de mult după bărbatul cu care a fost timp de 36 de ani.

Romulus Petrescu s-a stins din viață ieri, după ce s-a luptat mai multă vreme cu o boală necruțătoare. Din păcate, chiar dacă a trecut printr-o intervenție chirurgicală dificilă, medicii nu au mai putut face nimic.

Eram tineri şi frumoşi, iar din iubirea noastră a venit pe lume băiatul nostru, Edi. Cred că atunci când am rămas însărcinată a fost cel mai fericit moment din viaţa mea. La început mi-a fost teamă ca nu cumva să greşesc în educaţia sa, dar până la urmă cred că m-am descurcat bine.(…)

În toţi aceşti ani nu am fost aproape de ei când aş fi vrut, fiind plecată cu contracte în străinătate sau în ţară. Publicul meu cel mai fidel sunt soţul şi fiul meu, care mă primesc acasă cu aplauze, ce îmi ung sufletul. În rest, să ştiţi că sunt o soţie şi o mamă absolut normală, dar şi grijulie! La noi în familie se vorbeşte foarte deschis şi ne sfătuim în orice problemă ”, declara artista – pentru revista Taifasuri – cu mai mult timp în urmă.
Trupul neînsuflețit al lui Romulus Petrescu va fi depus – astăzi, la ora 11:30 – la capala cimitirului din Pipera.

Citeste si: Maria Cârneci luptă cu boala care le-a ucis pe Ileana Ciuculete și Denisa Manelista

Saveta Bogdan: ”Sunt alături de Maria Cârneci”


Prietenă foarte bună cu Maria Cârneci, Saveta Bogdan, și-a exprimat regretul pentru clipele dificile prin care trece artista și a mărturisit că îi este alături în această cruntă încercare.

„Dumnezeu să îl odihnească pe soțul Mariei Cârneci. L-am văzut primăvara aceasta, ne-am găsit pe la niște filmări prin provincie. Arăta foarte bine, era un om extraordinar care o iubea. Am înțeles că a avut o operație, nu știu exact, a avut complicații și așa s-a întâmplat necazul. Sunt alături de Maria, era un om extraordinar, vesel, râdea, dar în fața lui Dumnezeu suntem nimic, ca un ou care s-a spart și gata. Avea o situație frumoasă, a divinizat-o pe Maria. Era fericit că avea două nepoate, se bucura de ele. Zicea că nepoatele sunt lumina ochilor lor”, a declarat Saveta Bogdan la Răi Da Buni.


Abonează-te pe

Citește și:

Maria Cârneci luptă cu boala care le-a ucis pe Ileana Ciuculete și Denisa Manelista

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Maria Carneci, lupta cu boala care le-a ucis pe Ileana Ciuculete si Denisa Manelista! Mesajul artistei este coplesitor

Cine este Bănel Nicoliță. „Regret că mi-am pierdut familia”

Cine este Monica Bîrlădeanu. „Toate lucrurile astea îţi dau un complex extraordinar”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Răzvan Fodor. "Și atunci mi-am zis că ea trebuie să fie nevasta mea”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri