Studiu: Ce nu iartă românii într-o relaţie


Studiu: Ce nu iartă românii într-o relaţie

Deşi se consideră indulgenţi, cei singuri nu sunt dispuşi să îşi asume orice greşeală a partenerului. Prin urmare, cel mai grav lucru într-o relaţie, peste care nu pot trece, este infidelitatea, arată un sondaj recent, efectuat de un site de dating din România. Astfel, 77% din persoanele singure spun că nu ar putea trece peste infidelitate.

76% din românii singuri consideră că într-o relaţie este esenţial să ierţi. Cu toate acestea, dacă este ceva peste care aceştia nu pot trece, atunci acest lucru este infidelitatea partenerului, arată un sondaj Sentimente.ro.

Mai bine de jumătate din membrii Sentimente.ro care au răspuns la acest sondaj spun că, într-o relaţie, sunt deopotrivă şi cei care iartă, dar şi care se găsesc în ipostaza de a fi iertaţi.

Mai grav decât violenţa sau lipsa de respect

Dacă este ceva însă peste care aceştia nu pot trece, atunci acest lucru este infidelitatea. 77% o consideră de neiertat şi spun că nu ar putea trece peste o astfel de greşeală a partenerului. Dintre cei care sunt atât de categorici, jumătate au declarat că se află pe site-ul de dating pentru că îşi doresc să se căsătorească.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Fiica lui Salam a nascut! Bebelusul lui Betty a primit nota 10

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

30 de afirmaţii pline de înţelepciune şi umor, culese de la femeile remarcabile

Astrologul Ioan Burculet arunca bomba! Care este soarta casatoriei dintre fostul principe Nicolae si Alina! “Pot ajunge la divort" | DEZVALUIRI

Doliu in intreaga lume! A murit celebrul Charles Aznavour

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Teo Trandafir revine la TV cu forțe proaspete: „Echipa mea și cu mine am pregătit tot felul de surprize”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri