Stiai asta? Motivul surprinzator pentru care femeile sunt predispuse sa insele!


Stiai asta? Motivul surprinzator pentru care femeile sunt predispuse sa insele!

Un nou studiu scoate la iveala rezultate neasteptate cu privire la posibilitatea ca femeile sa fie mai infidele decat barbatii.

 

S-a constatat ca 71% din femeile ale caror mame si-au inselat partenerul de viata au fost la randul lor predispuse la infidelitate.
In schimb, doar 45% din barbatii chestionati au spus ca unul dintre parinti si-a tradat partenerul. Conform studiului, comportamentul parintilor a fost un factor extrem de importat care a contribuit la decizia copiilor lor de a-si insela partenerii. Mai mult de jumatate dintre femeile chestionate au declarat ca au considerat ca le este permis sa isi tradeze partenerul, neatribuind o vina prea mare unui astfel de comportament avand in vedere ca si mamele lor au facut acest lucru, in timp ce 89% din barbati au considerat opusul.
Sursa

S-a constatat ca 71% din femeile ale caror mame si-au inselat partenerul de viata au fost la randul lor predispuse la infidelitate. 

In schimb, doar 45% din barbatii chestionati au spus ca unul dintre parinti si-a tradat partenerul. Conform studiului, comportamentul parintilor a fost un factor extrem de importat care a contribuit la decizia copiilor lor de a-si insela partenerii.

Mai mult de jumatate dintre femeile chestionate au declarat ca au considerat ca le este permis sa isi tradeze partenerul, neatribuind o vina prea mare unui astfel de comportament avand in vedere ca si mamele lor au facut acest lucru, in timp ce 89% din barbati au considerat opusul.

Sursa

 


Abonează-te pe

Citește și:

Bani de la stat pentru nuntă și botez prin proiectul „Family Start”. Cât valorează creditele acordate tinerelor familii

Romică Țociu, anunț ȘOC după 27 de ani de căsnicie: ”Au fost trei luni îngrozitoare...”

Pe ce dată se serbează Rusaliile în 2022. Ce semnifică această sărbătoare

Când pică Rusaliile în 2022. Ce semnifică această tradiție?

Ce nu ai voie să faci pe 21 mai 2022 de Constantin și Elena

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Adevărul despre pensiile românilor! Un fost ministru demontează promisiunile invocate de Guvern

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri