Ştefan Stan va deveni tătic! Artistul este în al nouălea cer!


Se pare că Ștefan Stan și soția sa, Simona, vor deveni părinți. În mai puțin de șase luni, faimosul artist va deveni tătic.


In articol:

Ștefan Stan și soția sa, Simona, au fost invitați la emisiunea „Teo Show” și au anunțat că vor deveni părinți! Căsătoriți din noiembrie 2019, după patru ani de relație, cei doi au decis să facă următorul pas: acela de a avea un copil.

Citeste si: Ştefan Stan: „Ne aşteaptă o experienţă unică!” 

Totul s-a petrecut destul de spontan, așa că, în timpul emisiunii, soția lui Ștefan Stan a anunțat că deși par doi, „noi suntem trei”. Astfel, Simona a mărturisit că este însărcinată în trei luni și că soțul ei și-ar dori o fetiță.

Cum a aflat Ștefan Stan că va deveni tătic?

Momentul în care faimosul artist a aflat că va fi tătic, a fost unul extrem de spumos! Simona, soția sa, avea piciorul în ghips, așa că a apelat la el pentru a merge la farmacia și a-i cumpăra un test de sarcină.

artist, ștefan stan, simona, soția lui ștefan stan, faimosul artist
artist, ștefan stan, simona, soția lui ștefan stan, faimosul artist

„Fiind cu piciorul în ghips, l-am rugat să meargă la farmacie să cumpere un test de sarcină. Apoi a mers până afară să plimbe câinele. Când s-a întors, plângeam în baie,” a dezvăluit Simona, soția lui Ștefan Stan, în cadrul emisiunii Teo Show.

Citeste si: Dezvăluiri emoționante! Cum a cerut-o Ștefan Stan de soție pe Simona, partenera lui de viață! ”I-am oferit inelul care a fost al mamei mele” EXCLUSIV

Zis și făcut! Ștefan Stan a venit acasă cu testul, a anunțat-o pe Simona și, bănuind că urma să fie făcut a doua zi dimineață, a ieșit cu cățelul afară, la plimbare.

Spre mirarea sa, când a revenit acasă, împreună cu patrupedul, soția sa plângea în hohote, era în baie și, având piciorul în ghips, primul gând al solistului a fost acela că femeia pe care o iubește a pățit ceva, s-a lovit.

artist, ștefan stan, simona, soția lui ștefan stan, faimosul artist
artist, ștefan stan, simona, soția lui ștefan stan, faimosul artist

Spre mirarea lui, Ștefan Stan a găsit-o pe soția sa plângând din cauza emoțiilor, în urma apariției celor două liniuțe care confirmă sarcina, pe tetul rapid.

”Era irascibilă, nu înțelegeam ce se întâmplă. I-am luat un test de sarcină și când m-am întors acasă, ea plângea. M-am speriat, nu înțelegeam ce s-a întâmplat,” a mărturisit Ștefan Stan.

Citeste si: Vor deveni părinți pentru prima dată: „Este femeia pe care mi-am dorit-o mereu”


Abonează-te pe

Citește și:

Un nou divorț zguduie showbizul autohton! Motivele pentru care Nick Chișiu și Ioana Chișiu nu mai formează un cuplu: „Un bărbat mai tânăr...”

Clejanii, în pragul DIVORȚULUI! Cum a fost surprinsă Viorica la o petrecere privată

Ella a mai pierdut pe cineva din familie. Andreea Mantea a facut anuntul cutremurator!

Fostul iubit al Andreei Mantea e îngrozit de Emy de la Survivor: „Nici eu nu sunt cu țiglele pe casă, dar fetița asta cu albastru în cap mă sperie tare”

Andra Volos a trecut la atac! Ce a putut zice despre Bia este de necrezut! „Te avertizez”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El

//4 semne că ai o relație sau o căsnicie nefericită//

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri