Ella a mai pierdut pe cineva din familie. Andreea Mantea a facut anuntul cutremurator!


Andreea Mantea a facut un anunt cutremurator! Ella a mai pierdut pe cineva din cauza coronavirusului.


In articol:

Andreea Mantea a mers, in urma cu cateva zile, in doliu, la emisiune! Ella a mai pierdut un membru din familia ei, rapus de coronavirus. Concurenta nu a putut veni in emisiune, iar prezentatoarea Puterea dragostei a avut de spus cateva cuvinte de incurajare.

Citeste si: Jador se întoarce la Puterea Dragostei?! „Mă duc...”

Andreea Mantea a facut un anunt cutremurator! "Au fost extrem de multe decese, care au cauzat dureri mari"

'Din pacate, Ella nu este astazi in emisiune. A primit vestea teribila ca un alt membru din familia ei a decedat! Cine sunt eu sa zic, dar, din cate am inteles, acest virus ataca organismele slabe, care au anumite probleme..., cert este ca trebuie sa fim puternici! Au fost extrem de multe decese, care au cauzat dureri mari, cu care, din pacate, vom invata sa traim! Ma bazez pe voi ca ii veti fi alaturi!", a spus Andreea Mantea.

Citeste si: Cadoul pe care Simina de la Puterea dragostei l-a primit la naștere de la Andreea Mantea. ”Este ceva de suflet, mi l-a trimis de la Istanbul”! EXCLUSIV

Ella a mai pierdut două persoane dragi în urmă cu aproape o lună

Ella de la Puterea dragostei a trecut  prin clipe cumplite în urmă cu o lună. În numai 24 de ore, concurenta de la Puterea dragostei și-a pierdut doi unchi. Unul dintre ei fusese testat pozitiv cu coronavirus, iar Ella este extrem de îngrijorată, deoarece părinții săi au intrat în contact cu bărbatul chiar în ziua diagnosticării.

La două zile distanță a mai plecat un unchi dintre noi. Astăzi familia mea este incompletă. M-am întrebat de ce asa, de ce acum... de ce? De ce, de ce? Întrebări fără răspuns... De ce-i așa? O ști EL, Dumnezeu! Din respect pentru familia mea o perioadă nu voi mai posta! Aveți grijă de voi”, a scris Ella de la Puterea Dragostei pe Instagram.

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Înălţarea Domnului 2020: De ce nu este bine să împrumuţi bani în această zi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Divertisment

Parteneri