Andra Volos a trecut la atac! Ce a putut zice despre Bia este de necrezut! „Te avertizez”


Andra Volos de la Puterea Dragostei a trecut la atac! După ce l-a demascat pe Bogdan Mocanu, șatena a discutat și despre Bia.


In articol:

Andra Voloș nu s-a mai putut abține și a trecut la atac! Frumoasa șatenă a fost dur criticată de Jador, cel pe care-l considera și prietenul ei, nu doar al lui Bogdan Mocanu, așa că a decis să îi răspundă cu aceeași monedă.

Citeste si: Andra Voloș pune paie pe foc în scandalul cu Bogdan Mocanu! Șatena a arătat poze rușinoase cu fostul ei iubit!

Solistul a acuzat-o pe Andra Voloș că se victimizează, dar se pare că adevăratul lui scop era acela de a-l despărți pe Bogdan Mocanu de iubita sa, Andra Voloș de la Puterea Dragostei.

„Rușine să vă fie! Nu mă cunoașteți! Până acum am tăcut și de mă pun să mai spun chestii, o să le pară rău! Jador asta a vrut, să mă despartă de Bogdan.

A reușit și eu îl aplaud. Nu mai credeți ce spun ei, că omul vinovat o să încerce mereu să își găsească scuze! Dar dacă sunt dovezi, voi mai faceți vlog?!” a mărturisit Andra Voloș, extrem de nervoasă.

andra voloș, atac, bogdan mocanu, puterea dragostei, bia bogdan mocanu
andra voloș, atac, bogdan mocanu, puterea dragostei, bia bogdan mocanu

Mai mult decât atât, se pare că Bogdan Mocanu ar fi călcat strâmb doar atunci când petrecea cu prietenul său, Jador. Solistul și-a pierdut respectul în fața frumoasei șatene, care a spus adevărul despre tot ce s-a întâmplat!

„A venit momentul să dau cărțile pe față. Am primit poze că acum s-au trezit și fetițele, până acum nu a avut nimeni tupeu să îmi de mesaj și poze când Bogdan al meu era în oraș cu altele, când Bogdan al meu era la cântări cu Jador și eu aveam încredere și stăteam acasă, nu ieșeam în club cu fetele. Ziceam „Bogdan, ieși în oraș cu băieții, lasă-mă și pe mine să ies în oraș cu fetele să mă distrez.

andra voloș, atac, bogdan mocanu, puterea dragostei, bia bogdan mocanu
andra voloș, atac, bogdan mocanu, puterea dragostei, bia bogdan mocanu

Cu două zile în urmă Bogdan al meu suferă între fete, la Jador acolo, la studio. Să vă fie rușine! Îmi dă vocale și nu am cum să vă arăt ce vocale mi-a dat acum Jador. <Îmi pare rău, că tu ai fost de treaba>. Nu s-a gândit că sunt așa tupeistă, crede că eu mă intimidez. Eu n cred că mă împac. dacă bărbatul vostru merge la alta, a mai fost. N-am iertat? Dacă nu am iertat eu…Dar eu nu sunt Ella! O înțeleg acum, dar nu pot. Dacă ierți o dată, ești luată de proastă! Dacă mă pun acum să dau din casă, să mai arăt poze, mesaje de la el pe telefon,” a mai spus Andra Voloș.

Citeste si: Andra Voloș dă replica pentru Bogdan, Bia și Jador: „Am sufletul și inima negre! Ăsta e job-ul Biei!”

Andra Voloș tună și fulgeră despre BIA!

Extrem de nervoasă, Andra a surprins pe toată lumea atunci când a vorbit despre Bia, cea pe care o considera amică. Șatena de la Puterea Dragostei a amenințat-o pe presupusa amantă a lui Bogdan Mocanu, mărturisind că este dispusă să meargă până în pânzele albe pentru a arăta lumii adevărul.

„Bia a fost acasă la mine și în bucătărie și i-am zis să își ia ce vrea să se îndulcească. Eu îți dau ție valoare că tu ești ultima, nu am văzut. Nu te ameninț, te avertizez. Să nu te pună Dumnezeu să vii în fața mea că eu îți spun ce am de spus, fată dragă. Ăsta e job-ul tău, nu e vina ta.

Dacă dau cărțile pe față nu îmi mai dați voi un measj pentru că nu știți tot adevărul. Eu trebuia să dau explicație oamenilor care mi-au dat mii de mesaje.(...)

andra voloș, atac, bogdan mocanu, puterea dragostei, bia bogdan mocanu
andra voloș, atac, bogdan mocanu, puterea dragostei, bia bogdan mocanu

Bia a dat vina pe femeia de la pensiune. Bă, dacă fetele au mers la pensiune să spună că li s-a furat o brățară de aur, normal că au filmat tot ca să se mai vorbească de ele. Dar ce rușine mi-ar fi fost. Livian, Jador, majoritatea băieților și-au bătut joc de tine și tu ai plâns că nu e vina ta. Sunt poze! Roagă-te la Dumnezeu să nu îți arăt ce am pe laptop că nu-s eu proastă. (…)

Eu când i-am arătat video lui Bogan s-a făcut alb ca varul, nu știa ce să spună. Am făcut rost de numărul lui Bia ca să o sun de față cu Bogdan să văd ce spune și ea. Am sunat de două ori și nu mi-a răspuns. Bogdan era lângă mine și îmi spunea că rezolvă, că o bate. Dar ea a fost de vină? Jador care te-a dus acolo și tu care te-ai dus! Spun tot adevărul și aici îl las, să știe lumea în ce situație sunt eu. Faceți vloguri și dați vina pe mine! Câtă suferință am avut eu, atâta să aveți și voi!” a spus Andra, despre Bia,

„De îți arăt video și vede lumea cine ești tu și părinții tăi, te trimit în Bangladesh și vinzi fructe pe drum și acolo rămâi” a amenințat șatena.

Citeste si: Andra Voloș, detalii cutremurătoare despre despărțirea de Bogdan Mocanu: „Am vrut să mă omor”

 


Abonează-te pe

Citește și:

Andra Volos pune paie pe foc în scandalul cu Bogdan Mocanu! Șatena a arătat poze rușinoase cu fostul ei iubit!

Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran a fost luat cu duba și dus la secția de poliție. Declarațiile lui Alex Dobrescu

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Andra Voloș, detalii cutremurătoare despre despărțirea de Bogdan Mocanu: „Am vrut să mă omor”

Andra Volos, prima reacție după ce Bogdan Mocanu s-a văzut cu Bia: „Ești ca un înger”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Tatălui meu…” Culiță Sterp, mesaj emoționant pentru tatăl său chiar de ziua lui, postat în mediul online
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri