Șpagoveanu șochează din nou: “Ce nevoie avem de dispensar dacă suntem sănătoși tun și credincioși?”


Un episod spectaculos din serialul de comedie “Moldovenii” începe mâine, de la ora 20:00, la Kanal D

Inventiv și mereu în căutare de profit, Ghiță Șpagoveanu (interpretat de Radu Țibulcă), primarul din Găurenii de Jos, a găsit o soluție inedită pentru a-și ajuta consătenii să rămână sănătoși. Ideea i-a venit primarului de la faptul că sătenii i-au reproșat, în repetate rânduri, că nu au un dispensar și nu se pot trata niciunde, în cazul îmbolnăvirii.

Plin de entuziasm și încrezător în reușită sa, Ghiță Șpagoveanu face marele anunț;

“Bună ziua, scumpi gaurineni. Iată-ne astăzi, adunați aici, pentru a celebra inaugurarea unei noi lucrări de mare anvergură. (…) Întotdeauna am fost un promotor al sportului și-al unui stil de viață sănătos, și m-am ghidat intordeauna după un vechi proverb latin <mens sana în corpore barosana>. (…) Sănătatea e cea mai importantă, gaurinenii mei. Ce nevoie avem de dispensar dacă suntem sănătoși tun și credincioși? (…) De acum putem face sport la standarde europene”, a spus primarul.

Moldovenii
Moldovenii

Citeste si: Cele mai tari momente din serialul de comedie “Moldovenii”

Citeste si: Aventurile lui Ghita Spagoveanu continua in “Moldovenii”. Primarul aduce aer din America, in Gaurenii de Jos!

Primit cu huiduieli de sătenii din Gaurenii de Jos, primarul nu renunta la planul său și, însoțit de preotul Vasile (interpretat de Vasile Panțiru) și dascălul satului (interpretat de Claudiu Dobriță), merge să “sfințească” terenul de sport, pe care localnicii pot face, în voie,  “mișcare”.

Cornel (Iulian Mehedinț) și Mitică (Petronel Gongeanu), figuri proeminente din Găurenii de Jos, au însă dubii în ceea ce privește “sportul” în satul lor.

“Știi care sunt sporturile olimpice la noi în sat? Dusul paharului la gură și turnatul în pahar”, spun, plini de convingere, aceștia.

Cum au îmbrățișat sătenii ideea primarului, cum arată baza sportivă din Gaurenii de Jos, și care este, de fapt, planul lui Ghiță Șpagoveanu cu terenul de sport inaugurat, aflați mâine seară, de la ora 20:00, urmărind “Moldovenii”, la Kanal D.


Abonează-te pe

Citește și:

Cele mai tari momente din serialul de comedie “Moldovenii”

Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble

Weekend de top pentru Kanal D! Postul TV, lider de audienta, cu emisiunile difuzate in Prime Time

De Crăciun și Revelion, Kanal D intră în casele românilor cu programe speciale și filme de excepție

Aventurile lui Ghita Spagoveanu continua in “Moldovenii”. Primarul aduce aer din America, in Gaurenii de Jos!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Maurice Munteanu a desființat-o total pe Xonia! "Este o nenorociere și de-o pocenie rară!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri