Soția lui Victor Pițurcă arată senzațional, la 62 de ani. Femeia are grijă de băiatul Vicăi Blochina


Victor Pițurcă și Vica Blochina au un fiu, pe nume Edan, care stă în aceeași casă cu soția fostului antrenor.


In articol:

Vica Blochina și Victor Pițurcă au avut o relație extraconjugală controversată, din care au ieșit la iveală numeroase informații picante despre viața amoroasă a fostului antrenor. Cei doi au un copil în vârstă de 16 ani pe nume Edan, față de care, în acel moment, bărbatul nu a fost de acord să îl recunoască, oferindu-i amantei sale în schimbul tăcerii suma de bani de 10.000

de euro pe lună la acea vreme. Mai mult decât atât, pe lângă băiețelul pe care îl are cu Vica Blochina, Victor Pițurcă mai are doi copii cu soția sa, Alex și Claudia.

Citește și: Cine este Vica Blochina. "Noi am crescut într-un apartament cu trei camere!"

Soția lui Victor Pițurcă arată senzațional, la 62 de ani

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Vica Blochina a fost jefuită de administratorii blocului. “Mi s-au furat atâtea lucruri…”

Victor Pițurcă și Vica Blochina și-au început relația nelegitimă în 1995, iar în anul 2007 s-a născut băiețelul lor, care în prezent are vârsta de 16 ani și care locuiește cu tatăl său. În urmă cu puțin timp, fiul cel mare a lui Victor Pițurcă din mariajul lui a postat pe platformele de socializare o fotografie alături de mama și de sora sa. Maria, soția fostului antrenor, în vârstă de 62 de ani, arată impecabil pentru anii săi.

La aproape 30 de ani de la căsătoria cu Victor Pițurcă, partenera lui a avut parte de clipe frumoase, dar a fost pusă și în situații extrem de grele, în momentul în care soțul ei a hotărât să fie într-o relație extraconjugală cu Vica Blochina.

Edan locuiește cu Victor Pițurcă

Deși Victor Pițurcă nu a vrut sub nicio formă să-și recunoască fiul la început, odată cu trecerea timpului au ajuns să aibă o relație strânsă și, de ceva timp, Edan trăiește alături de tatăl său. În cadrul emisiunii online „Fiță cu Adiță”, Vica a făcut mărturisiri despre momentul în care a aflat că fiul ei de 16 ani a vrut să se mute alături de tatăl său.

„Ca orice mamă care își iubește copilul. Îl iubesc foarte mult pe Edan. În momentul de față, după 14 ani, este mai mult cu tatăl lui. Asta a fost încă o chestie de depresie pe care am avut-o eu la un moment dat. Plângeam foarte mult și nu înțelegeam de ce nu vrea să vină și de ce nu vrea să mă asculte. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Edan are o relație frumoasă cu toată familia. Dacă el nu vrea să plece… (…) Cred că ține cu Steaua. Ce zice tata, asta e la el. Nu știu dacă pot să zic că am o liniște din punctul ăsta de vedere. Când pleacă copilul, te gândești ce am făcut greșit, poate am eșuat ca mamă, poate nu eram bună, poate eram prea dură. Să nu uit un lucru… Când tatăl nu recunoștea copilul, eu mi-am dorit și plângeam în fiecare zi, îmi doream ca el să își petreacă timpul împreună”, a declarat Vica.

Citește și: ,,Eu nu cred în psihologi, ăia te spală pe creier”. Vica Blochina, despre perioada de depresie. Cum a scăpat vedeta aceste stări

Soția lui Victor Pițurcă arată senzațional, la 62 de ani

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cum și-a făcut Vica Blochina apariția pe plaja din Mamaia


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Vica Blochina. "Noi am crescut într-un apartament cu trei camere!"

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere

Vica Blochina a fost jefuită de administratorii blocului. “Mi s-au furat atâtea lucruri…”

Cum și-a făcut Vica Blochina apariția pe plaja din Mamaia

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Sfatul zilei din 27 ianuarie 2023. O zodie trebuie să își organizeze viața
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri