ȘOCANT! Ce a spus Bianca Drăgușanu pe scenă după scandalul cu Alex Bodi! Toată lumea a rămas uimită


Bianca Drăgușanu a câștigat, aseară, un premiu, la Gala Performanței și Excelenției, la scurt timp de la scandalul cu Alex Bodi


In articol:

Probleme mari, ieri după-amiază, între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Frumoasa blondă, încă soția afaceristului până pe 2 decembrie, atunci când are programat procesul de divorț la notar,  a fost victima unui nou ”atac” al bărbatului său, de data aceasta, în apropierea unui restaurant de fițe din Capitală.

Oamenii au fost șocați în momentul în care au văzut întreaga scenă! Bianca și Bodi se aflau lângă limuzina lor de lux și se certau, fără să se mai gândească deloc că ar putea fi văzuți de cineva! La un moment dat, lucrurile au degenerat, bărbatul a ridicat tonul și s-a îndreptat amenințător spre ea. Speriată, blonda, îmbrăcată într-o rochie neagră și pantofi cu toc, s-a urcat pe mașină și l-a împins cu piciorul pentru a se apăra de o eventuală agresiune fizică. Sunată imediat de o prietenă, vedeta plângea și spunea că nu mai suportă să stea într-o căsnicie cu…violență.

Citeste si: ȘOCANT! Cum s-au comportat Bianca Drăgușanu și Alex Bodi cu adevărat la prima apariție în public după scandalul în care a fost agresată lângă mașină

Citeste si: ȘOC ÎN PLINĂ STRADĂ ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP! Bianca, agresată de Alex Bodi! Totul s-a petrecut în parcarea unui restaurant celebru din Capitală! ”Plângea întruna!”! Blonda l-a împins cu piciorul de frică

Citeste si: Doamne Fereşte! Cătălin Botezatu a făcut o criză de nervi când a auzit că Bianca a fost snopită în bătaie de Bodi! E şocant ce a putut să spună "Asta nu înseamnă că e c...ă" Declaraţii exclusive!

Bianca Drăgușanu a urcat pe scenă după scandalul cu Alex Bodi! ”Am muncit timp de 12 ani”

Câteva ore mai târziu, Bianca Drăgușanu a apărut…la braț cu Alex Bodi la Gala Excelenței și Performanței, eveniment organizat de Adela Diaconu, și acolo, ambii au încercat să dea impresia că le merge foarte bine.

Totuși, problemele aveau să se vadă pe întreaga perioadă a participării lor la gală. Bianca Drăgușanu a urcat pe scenă după scandalul cu Alex Bodi pentru a primi un premiu important în lumea modei, și nu părea deloc în apele ei. Cu vocea tremurândă și vădit tristă, diva avea să spună doar câteva vorbe, în care a adus un pic în față și situația prin care trece de ceva vreme. ”Vă mulțumesc enorm pentru distincție, am muncit timp de 12 ani să am un nume în modelling. Mulțumesc întregii mele echipe pentru loialitate și calitate. Dincolo de tot ce se spune despre mine acum, de cancan-uri și lucruri mondene în care sunt protagonistă, eu am un business important și acest lucru contează, acum, pentru mine”, a spus Bianca Drăgușanu cu un glas slab, apoi a plecat abătută în sală.


Citește și:

Ce spune Bianca Drăguşanu despre Giani Kiriţă? S-a speculat că între ei ar fi fost ceva, iar noi avem dovada foto că au ieşit împreună. "A arătat cât de puternic este"...

Bianca Drăguşanu, gest ŞOCANT într-o parcare plină. Uite ce a putut să facă. Unii trecători şi-au făcut cruce! FOTO!

Prima reacţie a lui Victor Slav după ce a aflat că Bianca şi Alex Bodi au divorţat! Uite ce femeie superbă este lângă el! Prezentatorul tv este foarte fericit!

În ce Paradis s-a recuperat Cătălin Botezatu după ce s-a salvat de cancer! ”Dumnezeu mi-a dat o a doua șansă”

Andreea Tonciu, ceartă fără precedent cu Maurice Munteanu! Juratul a articulat-o dur! „Ești prost îmbrăcată”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Povestea lui Radu, băiatul cu ochi de înger, care deși trăiește NU există

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri