ȘOC! Raluca Munte de la Puterea Dragostei este gravidă? Simina, fosta concurentă, spune tot adevărul!


Raluca Munte a lăsat senzația în ultima vreme că ar fi însărcinată, însă nu a vrut să vorbească și concret pe această temă.


In articol:

De la o vreme încoace, în rândul iubitorilor show-ului ”Puterea dragostei” circulă informația că Raluca  Munte, concurenta care a marcat primul sezon prin atitudine și strategiile adoptate pentru a rămâne în competiție, ar fi gravidă!

Știrile pe această temă au fost amplificate de unele poze pe care roșcata le-a făcut în anumite locuri alături de persoanele dragi, mai mult, și iubitul, Origen, a marșat pe această idee atunci când a postat o imagine cu Raluca în care el îi ținea mâna pe burtă, postare urmată de un mesaj emoționant.

”Îți mulțumesc din suflet că ai o răbdare fantastică cu mine! Îți mulțumesc din inimă că ești alături de mine! Îți mulțumesc că îmi dai sfaturi bune! Îți mulțumesc că ești acolo când îmi este greu! Îți mulțumesc că mă respecți! Am o mie de cuvinte de spus și tot nu sunt suficiente”, a scris bărbatul în dreptul fotografiei de pe Instagram.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, îndrăgostit până peste cap de Bianca! Mesajul de iubire care o va face pe fată să plângă de emoție

Citeste si: Ricardo de la Puterea Dragostei, mesaj de iubire trimis din SUA ”Vreau să știi că sunt cu inima alături de tine”

Citeste si: Thalida de la Puterea Dragostei, amănunte incedibile despre operația la nas suferită în Turcia! ”Aștept să îmi scoată tijele de silicon din nări”

Raluca de la Puterea dragostei este însărcinată? ”Nu exclude să fie mămică”  

Și atunci, care este adevărul? Raluca de la Puterea dragostei este însărcinată sau alarma este una falsă? Cea care ne-a dat un răspuns cert pe această temă a fost chiar Simina, cea mai bună prietenă a fostei concurente! ”Raluca nu este gravidă, dar, pe de altă parte, nu exclude ca, în viitorul apropiat, să fie mămică! Deocamdată, nu s-au aliniat astrele pentru un copil în viața ei”, a spus bruneta într-un live la WOWbiz.ro, apoi a lăsat să se înțeleagă faptul că zvonurile legate de o sarcină au fost lămurite pe noul vlog al Ralucăi Munte, în chiar prima ediție, cea de lansare. ”A vrut, probabil, ca vlogul să fie mai interesant și să capteze interesul publicului”, a lămurit tânăra întreaga.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Focar de coronavirus în Dâmbovița! Peste o sută de persoane de la un centru de îngrijire au fost testate pozitiv

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri