Şoc! Mirela si Ionut de la ”Insulă” nu s-au despărţit niciodată! Au avut un plan secret bine pus la punct


Mirela şi Ionuţ au apărut împreună la o nuntă din Târgu Mureş şi toată lumea a început să vorbească!

 

Mirela Banias a intrat la ”Insula Iubirii” cu gândul de a-şi testa relaţia cu Ionuţ Gojman şi, fireşte, de a pleca din competiţie sigură pe cuplul ei şi pe sentimente!

 

 

 

 

Din păcate, socotelile Mirelei au fost date peste cap în timpul show-ului, pentru că bărbatul ei s-a dovedit a fi până la urmă un tip care nu o iubea şi o folosea doar în scopul de a ajunge să îşi facă publicitate! De aceea, şi femeia a decis să lase trecutul în urmă,

să nu o intereseze bârfele şi să se lase în voia plăcerilor cu Mircea, cea mai frumoasă şi interesantă ispită masculină din Thailanda! (citeşte si de ce a fost demolat Ionuţ de la Insula Iubirii după ce acceptat rolul de ispită)

Mirela Banias nu s-a despărţit de Ionuţ de la ”Insula Iubirii”! Care ar fi dovada

Cu toate acestea, surpriză mare, la finalul competiţiei, femeia s-a răzgândit! După ce Mirela a spus că este îndrăgostită de ispită, în ultimele 24 de ore petrecute în Thailanda cu Ionuţ i-a mărturisit acestuia că îl iubeşte şi

că vrea să fie din nou împreună.

"Din prima zi... din prima noapte când m-ai lăsat singură am crezut că mor. Mi-a fost foarte greu. Mi-am dat seama cât de mult te iubesc. Că te-am pierdut", i-a spus Mirela lui Ionuţ în ultima noapte petrecută pe "Insula Iubirii". "Să mă pomeneşti când o să mă regreţi, bine?", i-a replicat bărbatul, lăsând să se înţeleagă că nu mai este cale de întoarcere.

Cuvintele din show nu i-au convins totuşi pe fani! Aceştia suţin, în  ultimele postări, că Mirela Banias nu s-a despărţit de Ionuţ, dimpotrivă, s-ar fi dus cu el la ”Insula Iubirii” cu un scop, acela de a-şi face imagine.

”Cred ca ei doi au avut un plan bine pus la punct de dinainte. să pară că se despart ca el să obţină ce vrea (rolul de ispită). Se pare că ei,de fapt, nu au fost niciodată separaţi, dovadă fiind pozele care au aparut cu amândoi, apropiaţi, după terminarea filmarilor”, au comentat diverse persoane pe adresele de socialializare!


Abonează-te pe

Citește și:

Toată lumea se întreabă dacă Hannelore Ulrich va rămâne cu Bogdan, dar ea are alte preocupări. Uite din ce scoate bani frumoşi tânăra. "Te-ai ajuns!" EXCLUSIV

O recunoști? A ajuns cea mai dorită femeie din România

Mihai şi Iulia Albu s-au împăcat! Au trecut şase ani de la divorţ: „Cu siguranţă îmi mai doresc copii”

A slăbit enorm, dar şi-a speriat fanii cu două fotografii! Uite cum arată Monica Anghel în două poze neretuşate FOTO

A născut Adela Popescu! Prima imagine cu toţi trei şi declaraţiile celor doi părinţi

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Românii vor primi bani de la Guvern! Cei loviți de criză vor primi sprijin financiar

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri