Mihai şi Iulia Albu s-au împăcat! Au trecut şase ani de la divorţ: „Cu siguranţă îmi mai doresc copii”


Mihai şi Iulia Albu au o relaţie mult mai bună decât atunci când s-au despărţit.

 

 

Mihai şi Iulia Albu au divorţat în urmă cu şase ani iar relaţia între ei era destul de tensionată. Cei doi foşti soţi au ajuns să nu vorbească în cei mai buni termeni unul despe celălat, dar lucrurile s-au schimbat acum, De dragul fetiţei lor, Mikaela, cei doi au îngropat securea războiului. 

 

„Am o relaţie relativ bună cu fosta mea soţie. Ne vedem de creşterea copilului. Programul de vizită a rămas cel stabilit de instanţă. De sărbători, va fi la mine în al treilea weekend şi împreună vom încerca să facem tot felul de lucruri frumoase. Mikaela e deja mare acum, vorbim la telefon şi ne înţelegem de minune”, a mărturisit Mihai Albu pentru click.ro.

 

Nici Iulia Albu nu îipoartă pică fostului soţ, deşi despărţirea de el a afectat-o mult la momentul respectiv. 

 

“Am renunţat la tot, la cariera în avocatură, m-am apucat de altă facultate, am luat-o de la capăt. Eu lucrasem deja ani de zile, mai puţin la vede­re, pentru câteva branduri de modă, dar în momentul în care am decis să devină pu­blic totul am renunţat la tot, inclusiv la viaţa mea persona­lă şi la familia mea. Separa­rea de fostul soţ nu a fost o problemă. A fost o problemă faptul că m-am trezit din-tr-odată într-o situaţie în care pur şi simplu nu am mai avut nimic şi a trebuit să o iau de la zero. Nu mi-am pus nicio­dată problema că ar trebui să am un cont pregătit pentru orice eventualitate şi a trebu­it, în primele luni după divorţ, să trăiesc din foarte puţini bani. Şi mi-a fost foar­te greu. Tocmai intrasem la facultate şi, deşi am intrat pri­ma, am fost şi bursieră, a tre­buit să o plătesc, pentru că era a doua facultate făcută la stat. Dar asta m-a impulsio­nat şi, după două luni, am luat primul meu job plătit foarte bine, după care au ur­mat Kanal D şi alte contrac­te. Pentru mine, oricum lu­crurile astea s-au întâmplat într-o altă viaţă. Fiecare om are convingerile şi drumul lui în viaţă. Acum, eu îi mulţumesc pentru divorţ. În fie­care zi când mă trezesc, zic: Doamne, mulţumesc pentru asta! Dar momentul acela a fost traumatizant. Te trezeşti singur”, a declarat pentru viva.ro, Iulia Albu.

 

Fashion editorul are acum o altă relaţie şi, deşi este destul de discretă cu viaţa personală, a vorbit puţin despre bărbatul pe care îl iubeşte:  “Cu siguranţă îmi mai doresc copii. Despre asta nu pot vorbi acum, aştept să fiu surprinsă. Dar da, lucrurile merg bine între noi, suntem de doi ani împreună şi este omul lângă care mă văd. Eu sunt aşa, foarte hotărâtă în privinţa asta. Iubitul meu m-a cucerit cu un detaliu neobişnuit: purta cele mai colorate şosete pe care le-am văzut vreodată la un costum absolut impecabil. Bine, au mai fost şi alte detalii, dar acesta a fost unul dintre ele”, a mai spus vedeta.

 

M.B.


Abonează-te pe

Citește și:

A slăbit enorm, dar şi-a speriat fanii cu două fotografii! Uite cum arată Monica Anghel în două poze neretuşate FOTO

Se prefigurează un mare divorț în România! ”Există certuri ... ”

A născut Adela Popescu! Prima imagine cu toţi trei şi declaraţiile celor doi părinţi

Vrei un ten de invidiat? Profită de sezonul portocalelor

Cum să scapi de migrene şi dureri de cap într-un mod rapid. Remedii naturale simple şi foarte eficiente

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic joi, 21 ianuarie 2021! O zodie riscă să se despartă de persoana iubită!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri