Vrei un ten de invidiat? Profită de sezonul portocalelor

Vrei un ten de invidiat? Profită de sezonul portocalelor
Vrei un ten de invidiat? Profită de sezonul portocalelor

Portocalele, fructe sezonului de iarnă au o mulţime de beneficii pentru tenul tău. Concentraţia mare de vitamina C şi antioxidanţi au o mulţime lupta împotriva îmbătrânirii şi ajută la tratarea acneei. În plus, ajută la eliminarea punctelor negre şi catifeleaza pielea. Iată cum poţi folosi portocalele în procesul de înfrumuseţare.

1. Portocală previne ridurile şi întârzie îmbătrânirea

Zeamă de portocală este un adevărat elixir pentru fermitatea şi sănătatea tenului tău. Adăugată constant în măşti sau tratamente faciale, zeamă de portocale are un puternic efect antiaging, prevenind apariţia ridurilor şi a semnelor de îmbătrânire.

2. Tratează acneea cu ajutorul portocalei

Acidul citric şi vitamina C, dar şi ceilalţi antioxidanţi din portocală, contribuie din plin la curăţarea pielii şi la tratarea semnelor lăsate de acnee.

Pentru a lupta eficient împotriva coşurilor inestetice, nu trebuie decât să tăi o portocală în jumătate şi să îţi masezi blând faţă cu ea. Efectul astringent usucă comedoanele, iar prin completarea ritualului cu o crema specială contra acneei, vei avea toate şansele de a scapă de această afecţiune inestetică.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 

 Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Adi Constantin, campanie de beauty în memoria mamei sale! Ce look are acum hairstylistul vedetelor – Foto!

TE CRUCEȘTI! Cum arătau vedetele înainte de operații. ASTA e adevărata lor față FOTO

Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, gest sfâșietor după moartea mamei sale

"Se gândea ca să regizeze relația. Toate lucrurile au fost o minciună". Ies la iveală detalii uluitoare despre mariajul dintre Maria Constantin și Marcel Toader

Oana Radu a făcut anunţul: ”Am început o dietă vegană”

Sindy și Vlădaia, eliminate de la Insula de 1 milion! Strategia care le-a trimis direct acasă. Primele declarații: „Când te auto propui, riști să pleci acasă”

"Să plece!" Verdict crunt în gala fără eliminare din "Casa Iubirii". Antoni, Cosmin, Ștefania, în plin coșmar. "Nu știu ce să mai cred, vreau să fiu propus spre eliminare"


Cookies