Soacra s-a îndrăgostit de ginerele ei și a vrut cu orice preț să-l seducă. Într-o zi, în timp ce fiica sa era la baie, femeia i-a luat telefonul și a început să facă ceva inexplicabil. „E umilitor”


O soacră s-a îndrăgostit de ginerele ei și îşi dorea cu orice preţ să îl seducă. Bărbatul și fiica ei au aflat şi au încercat să o convingă să-și revină, iar când lucrurile păreau să fie normale, s-a întâmplat ceva. 

Bărbatul a povestit pe Reddit că soacra lui a furat poze din telefonul fiicei sale în care el e dezbrăcat.

„Eu și soția mea suntem împreună de ani buni. Avem obiceiul să ne trimitem poze nud de când ne întâlneam. Nu e nimic. Mil a făcut o pasiune pentru mine de când m-a cunoscut. E înfiorător. Am vorbit cu ea despre cât este de neconfortabil și soția mea la fel. Părea să fi renunțat. Credeam că e stitul ei să flirteze cu toată lumea”, a povestit bărbatul.

Citeste si: S-a căsătorit cu bărbatul vieții ei și au plecat în luna de miere. Acolo a descoperit adevărul despre el. ”Simt că m-a mințit, sunt eu o ticăloasă?”

 

„E cumplit. Soția mea și cu mine avem câteva fetișuri ciudate și unele din fotografii sunt doar pentru ochii noștri și este chiar umilitor să fie văzute de alții care nu sunt soția mea. Soția mea este alături de mine și mă susține. Ea i-a trimis un mesaj și a zis că de ce face atâta caz că e doar o poză. Sunt atât de nervos”, a mai povestit bărbatul, potrivit Mirror.

Sursa: Antena3


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Beauty

Make-up artistul Mihaela Rotaru îţi arată cât te schimbă un machiaj monocrom! Este trend-ul momentului!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri