HOROSCOP FEBRUARIE. Bani, cariera, dragoste, sanatate pentru fiecare zodie


Energia de fond a lunii februarie rămâne una agitată, ca urmare a eclipsei de pe 21 ianuarie, dar şi din cauza cvadraturii în formă de T, între Uranus, Pluton şi Nodul Nord.


In articol:

Cu toate acestea, la început de lună suntem susţinuţi de cei doi benefici, Venus şi Jupiter, dar şi de puternicul Marte. În cazul în care ne aflăm în pragul unor decizii majore, cel mai bine ar fi să ne orientăm după ceea ce ne spune intuiţia, în primele zile ale lunii, ideal până pe 3, inclusiv.

Dacă intuiţia nu e însă prea clară, mai putem aştepta până pe 14. Important e să nu ne apucăm de treabă în stil hei-rup-ist. Venus intră pe 4 în Capricorn, unde urmează să îl întâlnească pe marele disciplinator, Saturn.

Aspectul este exact pe 18, iar combinaţia energetică a celor doi ne promite soluţii inspirate în privinţa carierei. Marte îşi părăseşte domiciliul (zodia Berbecului) pe 15, pentru a intra în Taur, unde nu-i prieşte, căci aici nu are cum să-şi pună în valoare vitejia, ci trebuie să acţioneze după legile armoniei impuse de Venus.

Ritmul vieţii se mai normalizează după Luna plină din 19. Jupiter în Săgetător se ceartă cu Mercur în Peşti, în special pe 23, ceea ce poate scurtcircuita comunicarea, căci unul vede doar imaginea de ansamblu, în timp ce celălalt este fixat pe detalii

BERBEC
Şuvoi de idei

HOROSCOP FEBRUARIE.Vă vin idei puhoi, una mai interesantă ca alta, dar ele vin cu atâta viteză, încât vă e aproa­pe imposibil să le cerneţi şi să stabiliţi priorităţile. Până una-alta, e esenţial să vi le notaţi, deoarece ele nu vor mai ţâşni cu aceeaşi forţă şi nu vor mai fi atât de clare. Acest filon de idei vi­zează nu doar deve­ni­rea dvs. per­so­nală, ci poate fi vor­ba şi despre idei tehnice ori cre­a­tive, din care să vă inspiraţi pe tot parcursul vieţii. Dar pentru asta este esenţial să le notaţi undeva, căci nu le puteţi ţine minte pe toate. Şi nici nu e cazul să vă aşteptaţi ca ceilalţi să le recu­noască valoarea, vorbiţi doar cu cei pe care-i ştiţi receptivi la nou.

Citeste si: HOROSCOP. Ce își dorește partenerul tău de Valentine's Day, în funcție de zodia lui - Racii vor declarații!

BANI: Marte intră în Taur pe 15 şi vă apucă cheful de a găsi o nouă sursă de venit. În ul­timele zile ale lunii, cineva v-ar pu­tea vinde, discret, un pont folo­si­tor.

CARIERĂ: Deocamdată, at­mos­fera este încăr­ca­tă, raporturile cu şefii nu arată prea bine, s-ar putea să îi deranjeze ini­ţiativele pe care vreţi să le luaţi. În martie se pot ivi însă perspective promiţătoare.

DRAGOSTE: Sentimentele dvs. fac adevărate tum­be, după eclipsa din 21 ianuarie. Pâ­nă pe 19, ele nu se vor stabiliza, deci nu vă luaţi după ele.

SĂNĂTATE: Limfa circulă greu, mai ales că­tre fi­nele lunii, ganglionii se pot in­fla­­ma, picioarele se umflă.

Citeste si: "L-am înşelat până a murit!" Povestea cutremurătoare care te va pune pe gânduri

 


Abonează-te pe

Citește și:

Marcel Bărbuț, fondatorul AdePlast, a murit

Divorțează după 11 ani de relație!? ”Mi-a spus că nu mai are nevastă”

Cum sa-ti detoxifici organismul cu suc de sfecla in doar patru saptamani

Horoscop 13 februarie, Camelia Pătrășcanu. Capricornii muncesc mult, dar nu sunt mulțumiți de colegi

"L-am înşelat până a murit!" Povestea cutremurătoare care te va pune pe gânduri

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul saptamanii

Horoscop chinezesc săptămânal 5 - 11 decembrie 2020. Nativii Șobolan, devastați de veștile pe care le primesc

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri