Slabire rapida in cinci pasi: cum dai jos cinci kilograme in cateva zile?

Slabire rapida in cinci pasi: cum dai jos cinci kilograme in cateva zile?
Slabire rapida in cinci pasi: cum dai jos cinci kilograme in cateva zile?

Daca vrei sa ai parte de o slabire rapida, nu trebuie neaparat sa te infometezi, ci sa urmezi cateva reguli simple care te vor scapa de kilogramele in plus.

Aceste cinci trucuri sunt eficiente pentru o slabire rapida, de aceea iti recomandam sa le pui in practica pentru a avea cat mai repede un corp de invidiat.

1. Slabire rapida. Pregateste-ti gustari

Fii intotdeauna pregatita pentru o zi aglomerata sau neprevizibila, avand intotdeauna gustari sanatoase la tine, la birou sau in masina, sugereaza nutritionistul Amy Shapiro. Cele mai bune alegeri sunt migdalele sau alte nuci nesarate, mere, banane, batoane de chia, batoane proteice si alte batoane de nuci si fructe usor de consumat. Daca esti nevoita sa sari peste una din mese, aceste gustari iti vor mentine nivelul de energie constant.

In acest fel, nu vei fi tentata sa mergi la automatul din birou sa-ti cumperi chipsuri sau sticksuri.

2. Slabire rapida. Evita sau redu aportul de alcool, sare si zahar

Exista un motiv pentru care se numeste burta "de bere". Alcoolul contine multe calorii, iar atunci cand este combinat cu sucuri sau mixuri dulci, poti ingera mai multe calorii decat o cina intreaga.

Pe langa calorii, alcoolul da si mahmureala, ceea ce te face sa iti doresti sa mananci alimente grasime si bogat calorice a doua zi. Acelasi lucru este valabil si pentru consumul de sare si zahar. Limiteaza-le cat poti de mult.

3. Slabire rapida. Mananca mai multe fibre

O dieta saraca in fibre cauzeaza constipatie, ceea ce duce la balonare si retentie de apa.

Mesele bogate in fibre iti ofera o senzatie de satietate, scot toxinele si colesterolul din sistem si iti mentin glicemia la un nivel normal. Fibrele sunt cele care te ajuta sa slabesti in cel mai scurt timp posibil, oferindu-ti o senzatie indelungata de satietate.

4. Slabire rapida. Consuma multa apa

Cateodata consumam foamea cu deshidratarea. Daca stomacul tau scoate sunete ciudate, cel mai bine este sa bei un pahar de apa.

Incearca sa bei apa si sa astepti 20 de minute inainte de a alege sa mananci ceva. Inlocuieste sucurile, bauturile acidulate si bauturile pentru sportivi cu apa. Sau iti poti prepara apa infuzata cu fructe si ceai fara zahar.

5. Slabire rapida. Inlocuieste carnea cu alte alimente bogate in proteine

Atunci cand inlocuiesti carnea cu alimente precum fasole sau linte, iti vei scadea aportul de grasimi saturate si calorii si iti vei creste consumul de fibre.

De multe ori mancam mai mult decat cantitatea zilnica recomandata de carne, de aceea caloriile se adauga rapid. Grasimea si proteinele sunt dificil de digerat, de aceea te poti simti somnoroasa si obosita si poti renunta la sport pe tot parcursul zilei. 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cele 5 alimente perfecte in curele de slabire! Le poti manca oricand

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

3 carbohidrati, aliati in curele de slabire

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies