Singura afacere în care Alina Vidican a colaborat cu Valentina Pelinel! Au adus pe linia de plutire hotelul din Timişoara al familei!


E clar că Alina Vidican şi Valentina Pelinel au adus pe linia de plutire hotelul.


In articol:

Datele financiare arată că Alina Vidican şi Valentina Pelinel au adus pe linia de plutire hotelul din Timişoara.

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat în 2016. Pe numele celor doi se aflau mai multe afaceri şi proprietati. Presa a relatat ăa, la partaj, printre bunurile care i-au revenit Alinei Vidican se număra şi hotelul din Timisoara al familiei, pe care Cristi Borcea l-a cumpărat în 2009, cu 5 milioane de euro, de la fostul fotbalist Ioan Timofte.( vezi cum arată şi cu ce se ocupă nepoata lui Cristi Borcea)

Citeste si: Scandalul mocnit dintre Alina Vidican și Valentina Pelinel! Detalii bombă despre cum se înțeleg ”femeile lui Borcea” EXCLUSIV

Alina Vidican şi Valentina Pelinel au adus pe linia de plutire hotelul. Valentina a făcut reclamă stabilimentului

Firma care deţine hotelul, „Boavista Sport SRL”,  o are ca acţionar principal pe Elena, mama lui Cristi Borcea, iar stabilimentul este administrat de Sergiu, fratele Alinei.

Chiar dacă s-a speculat că familia ar fi tentată să vândă hotelul, pentru 4 milioane de euro, printr-o firma de avocatură, lucrul acesta nu s-a întâmplat. Din 2009 până în 2017, „Boavista Sport SRL” a bifat pierderi totale de aproximativ 1,2 milioane de euro. În 2018, Borcea i-a cerut Valentinei Pelinel să devină imaginea hotelului. Valentina s-a deplasat la Timişoara unde a realizat câteva pictoriale în camerele hotelului şi la restaurant, pe care le-a promovat pe paginile ei de socializare.

Alina Vidican şi Valentina Pelinel au adus pe linia de plutire hotelul: "Vă vom cuceri printr-o atmosferă specială şi preţuri imbatabile” 

Nu mai e un secret că Alina Vidican şi Valentina Pelinel au adus pe linia de plutire hotelul. „Voi cum vă imaginaţi camera ideală de hotel? Pentru mine înseamnă un spaţiu relaxant, elegant şi care atrage prin detaliile rafinate. Vă prezentăm noile apartamente spaţioase din corpul B al hotelului. Vă vom cuceri printr-o atmosferă speciala şi preţuri imbatabile”, era mesajul Valentinei Pelinel pentru turisti. Întâmplător sau nu, „Boavista Sport SRL” a realizat profit pe 2018, unul de 144.209 lei, cel mai bun rezultat al firmei din 2006. E drept, firma are încă datorii enorme, acumulate în anii precedenţi, chiar dinainte ca Borcea să preia hotelul. La finalul lui 2018, restanţele firmei erau de 13.042.983 lei, adică aproximativ 2,8 milioane de euro.


Abonează-te pe

Citește și:

Valentina Pelinel, dramă cumplită! Mărturisiri despre fratele mort: ”Nu am vorbit niciodată cu mama despre asta”

Invitație la Târgul de Carte Gaudeamus - Maria Crișan vă așteaptă să aflați povestea din spatele cărții sale pentru copii

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cât a investit Alina Vidican, după divorţul de Cristi Borcea, în imaginea ei! Suma e FABULOASĂ

„Mă ține ca un bibelou.” Cum a evoluat relația dintre Theo Rose și Anghel Damian, de când este gravidă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti
Pilula contraceptivă. Care sunt riscurile și beneficiile?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri