Incredibil! Cum arată și cu ce se ocupă nepoata lui Cristi Borcea!


Maria Cristina Călin (19 septembrie 1997, București), cunoscută sub numele de scenă TINNA LATINA, este o cântăreață de muzică latino din România. Bruneta este nepoata cunoscutului om de afaceri și fost acționar al echipei de fotbal Dinamo, Cristian Borcea.

Tinna Latina își face debutul în muzică, pe piața internațională, cu piesa “Tinna Latina”, o piesă fresh, motivațională și pe ritmuri latino. Piesa este facută în studio-ul băieților de la Fly Project(Fly Records Music), piesă la care au contribuit: Tudor Ionescu, Dan Denes, Alin Onoiu și Harvis Cuni Padron.

Incredibil! Cum arată și cu ce se ocupă nepoata lui Cristi Borcea!

Persoanele care au încurajat-o cel mai mult să facă muzică și să își urmeze visul sunt: unchiul ei, Cristian Borcea și soția acestuia, Valentina Pelinel.

De asemenea, tânăra în vârstă de 21 de ani a avut dintotdeauna rezultate foarte bune și la învățătură, fiind absolventa a Liceului Teoretic Internațional de Informatică București. Tinna a promovat bac-ul cu media 8,86 și a intrat printre primii la Facultatea de Drept, unde în prezent, este în ultimul an.

Drumul în muzică nu a fost ușor, a muncit din greu pentru a-și urma visul. Pasiunea pentru muzică a început la vârsta de 11 ani, pe atunci o mare fană a trupei RBD, a Shakirei și a muzicii latino, ea a început să-și conștientizeze calitățile vocale și, la vârsta de 15 ani, s-a apucat de canto, încurajată și remarcată de profesorii ei de la liceu, care o implicau în tot felul de proiecte și activități muzicale.

La vârsta de 15 ani a început să cânte în corul bisericii, balul bobocilor, concursuri și alte evenimente. Tinna Latina a facut cursuri de canto cu profesori cunoscuți, cum ar fi: Viorela Filip, Răzvan Trandafir, Raluca Leoacă și Crina Mardare, profesori de excepție, care au ajutat-o să evolueze și să-și îmbunătățească calitățile vocale.

În afară de talentul ei muzical, este pasionată și de artă, în timpul liber plăcându-i să picteze.

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Prințul Harry, dezamăgit de reacția Reginei, după ce a anunțat retragerea: „Din păcate...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri