Simptome ale cancerului care sunt adesea ignorate. Se confunda cu dureri banale


Corpul nostru ne trimite semnale atunci cand ceva nu este in regula cu el. Insa, de multe ori, aceste semne sunt trecute cu vederea in speranta ca vor trece de la sine.

Chiar daca este foarte posibil ca unele simptome timpurii sa fie cauzate de multe alte afectiuni, in unele cazuri pot sa semnaleze o boala mai grava, cum ar fi cancerul.

De aceea, este foarte important sa faci anual analizele de rutina si ecografii pentru a depista din timp eventualele probleme. Iar atunci cand s-a constatat prezenta urmatoarelor simptome sa nu le ignori, ci sa ceri parerea unui specialist pentru a face investigatii mai detaliate.

Iata cateva simptome ale cancerului pe care nu trebuie sa le ignori! Acestea pot sa fie asociate cu alte afectiuni, dar exista si riscul ca ele sa ascunda o problema serioasa.

1. Tusea persistenta

O tuse care persista mult timp poate sa semnaleze o problema la nivelul plamanilor si trebuie luata in serios. În special atunci cand este insotita de o scadere a poftei de mancare, o pierdere rapida in greutate, expectoratie cu sange, precum si o respiratie ingreunata si suieratoare.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Iubita lui Liviu Vârciu, imagini incendiare de pe plajă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri