Simona Dragomir: "De Ziua Mondiala a Sanatatii am descoperit secretele unei vieti sanatoase!"


Pe 7 aprilie, s-a desfasurat conferinta "Traieste Sanatos cu Simona", editia "Mama si copilul".

 

Intr-o atmosfera interbelica autentica redata de Aida Bistro, informatiile primite de la specialistii invitati, Cristina Vadanovici, director de vanzari Biogenis-banca de celule stem; Dr. Mirela Grigoras, medic specialist obstretica-ginecologie Sanador; Diana Tampu, vorbitor motivational, Trainer & Consultant, reprezentat Valquer, au fost utile pentru viitoarele mame.
"Ma bucur ca am putut fi alaturi de publicul meu chiar de Ziua Mondiala a Sanatatii, iar cu aceasta ocazie am descoperit decretele unei vieti sanatoase! Sunt onorata ca si de aceasta data am avut invitati specialisti alaturi de care am putut crea o atmosfera familiala pentru viitoarele mame.", a marturisit Simona.
Cristina Vadanovici, director de vanzari al Biogenis, a vorbit despre importanta recoltarii celulelor stem, dar si despre cazul primului copil roman salvat cu un tratament de celule stem: "Fetita s-a nascut in luna decembrie 2011, iar sapte luni si jumatate mai tarziu, a fost diagnosticata cu tetrapareza cerebrala infantila forma spastica distonica bilaterala, o boala cauzata de lipsa oxigenarii creierului pentru un interval de timp, la nastere. Anastasia este primul copil roman tratat cu celule stem mezenchimale din cordonul ombilical".
Dr. Mirela Grigoras,  medic specialist obstretica-ginecologie Sanador a povestit despre atuurile unei nasteri intr-un privat: "Echipa Sanador isi doreste sa ridice standardele serviciilor medicale din Romania prin indeplinirea obiectivelor de performanta: calitate, promptitudine, incredere, flexibilitate, cel mai bun pret pentru cele mai bune servicii. Misiunea specialistilor este de a-si consacra activitatea realizarii unor schimbari calitative a serviciilor medicale.
Valorile in care cred sunt: spiritul de echipa, corectitudinea, creativitatea, inovatia, flexibilitatea,  imbunatatirea calitatii vietii".
Tot mai multe femei, dar si barbati se confrunta cu una dintre problemele secolului XXI, si anume, caderea parului. Diana Tampu, vorbitor motivational, Trainer & Consultant, reprezentat Valquer a venit in intampinarea publicului cu sfaturi utile, mai ales ca aceste produse pot fi utilizate si de femeile insarcinate sau care alapteaza: "De peste 40 de ani, laboratoarele Valquer dezvolta produse cosmetice profesionale de top, prezente atat in saloane de coafura, cat si in saloane de infrumusetare. Placenta Hair Lotion este un produs revolutionar impotriva caderii parului, creat de aceasta companie pentru a ajuta atat femeile, cat si barbatii care se confrunta cu aceasta problema".

Intr-o atmosfera interbelica autentica redata de Aida Bistro, informatiile primite de la specialistii invitati, Cristina Vadanovici, director de vanzari Biogenis-banca de celule stem; Dr. Mirela Grigoras, medic specialist obstretica-ginecologie Sanador; Diana Tampu, vorbitor motivational, Trainer & Consultant, reprezentat Valquer, au fost utile pentru viitoarele mame.

"Ma bucur ca am putut fi alaturi de publicul meu chiar de Ziua Mondiala a Sanatatii, iar cu aceasta ocazie am descoperit decretele unei vieti sanatoase! Sunt onorata ca si de aceasta data am avut invitati specialisti alaturi de care am putut crea o atmosfera familiala pentru viitoarele mame.", a marturisit Simona.Cristina Vadanovici, director de vanzari al Biogenis, a vorbit despre importanta recoltarii celulelor stem, dar si despre cazul primului copil roman salvat cu un tratament de celule stem: "Fetita s-a nascut in luna decembrie 2011, iar sapte luni si jumatate mai tarziu, a fost diagnosticata cu tetrapareza cerebrala infantila forma spastica distonica bilaterala, o boala cauzata de lipsa oxigenarii creierului pentru un interval de timp, la nastere. Anastasia este primul copil roman tratat cu celule stem mezenchimale din cordonul ombilical".

Dr. Mirela Grigoras,  medic specialist obstretica-ginecologie Sanador a povestit despre atuurile unei nasteri intr-un privat: "Echipa Sanador isi doreste sa ridice standardele serviciilor medicale din Romania prin indeplinirea obiectivelor de performanta: calitate, promptitudine, incredere, flexibilitate, cel mai bun pret pentru cele mai bune servicii. Misiunea specialistilor este de a-si consacra activitatea realizarii unor schimbari calitative a serviciilor medicale.Valorile in care cred sunt: spiritul de echipa, corectitudinea, creativitatea, inovatia, flexibilitatea,  imbunatatirea calitatii vietii".Tot mai multe femei, dar si barbati se confrunta cu una dintre problemele secolului XXI, si anume, caderea parului. Diana Tampu, vorbitor motivational, Trainer & Consultant, reprezentat Valquer a venit in intampinarea publicului cu sfaturi utile, mai ales ca aceste produse pot fi utilizate si de femeile insarcinate sau care alapteaza: "De peste 40 de ani, laboratoarele Valquer dezvolta produse cosmetice profesionale de top, prezente atat in saloane de coafura, cat si in saloane de infrumusetare. Placenta Hair Lotion este un produs revolutionar impotriva caderii parului, creat de aceasta companie pentru a ajuta atat femeile, cat si barbatii care se confrunta cu aceasta problema".

 


Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei de astăzi, duminică 29 noiembrie 2020. Fecioarele iau o decizie radicală

Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble

Cum să faci acasă cozonacul Rosenkrantz. Puține gospodine se încumetă

Prima reacție a Biancăi Comănici, după ce Livian a anunțat că s-a despărțit de Florentina: „Puțină atenție nu îmi oferă”

Livian de la Puterea dragostei s-a despărțit de Florentina Neagu: „Relația a ajuns într-un punct mort”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bogdan Mocanu, atingeri interzise cu o bombă-sexy super celebră în România! Solistul iubește din nou?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din In City
Parteneri