Simina de la Puterea Dragostei, adevărul despre greutatea ei! Câte kilograme a luat, până acum, în sarcină


Simina este însărcinată în patru luni, deși încă de când era în casa de la Puterea Dragostei s-a spus, de mai multe ori, că ar fi gravidă.

 

Fanii de la Puterea Dragostei îi urmăreau în show fiecare poziție a Siminei și, cel puțin în ultimele luni, au tot spus că aceasta ar avea o burtică de gravidă.

Simina a rămas gravidă cu iubitul ei, Alex Zănoagă însă chiar când show-ul s-a terminat. Iar acum spune că este gravidă în aproape 17 săptămâni. Mai mult, Simina a aflat și sexul bebelușului pe care-l va avea. Se pare că acesta este băiețel!

Zilele trecute, Simina a lămurit și misterul greutății sale, un subiect pe seama căruia fanii de la Puterea Dragostei au vorbit foarte mult. ”Aveam 61 de kg, acum m-am cântărit și am 64 kg. Adică, m-am îngrășat 3 kg în 4 luni”, a spus Simina de la Puterea Dragostei.

Simina și Alex Zănoagă au format un cuplu la Puterea Dragostei, dar au rămas împreună și după ce s-a încheiat primul sezon al emisiunii.

Citeste si: Răzvan Simion i-a desfiinţat pe Culiţă Sterp şi pe Carmen de la Sălciua! Uite ce a putut să spună despre ei! "Nişte..."

Citeste si: Tragedia care i-a cutremurat pe concurenții de la Puterea Dragostei! Teodora, o handbalistă de 18 ani, are nevoie de sânge

Citeste si: Jador a clacat și a părăsit Puterea dragostei! Prima reacție

Simina de la Puterea Dragostei a aflat sexul copilului său: va avea un băiețel

Simina a aflat aflat acum și sexul bebelușului ei, la ultimul control medical. Vestea a fost dată de apropiați ai cuplului. ”Va avea un băiețel, exact ce și-a dorit. La ultimul control avut zilele trecute, la ecografia făcută de medici, Siminei s-a spus clar că fătul se dezvoltă normal, arată bine, este în grafice, iar pe imagini, i s-a putut vedea și sexul copilului”, au dezvăluit apropiații cuplului Simina și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


(auxiliare)

Ultimele cuvinte ale Cristinei Țopescu, înainte să moară: „Mi se face rău...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri