Silvia Dumitrescu: ”Nu eu i-am spart casa Didei Drăgan”. Adevărul despre ”triunghiul amoros”


„Triunghiul amoros” Dida Drăgan – Florin Ochescu – Silvia Dumitrescu ţine de ani buni prima pagină. Două cântăreţe de muzică uşoară şi un chitarist.

 Dida i-a fost iubită, Silvia i-a devenit soţie. Fiecare i-a făcut câte un fiu. Unii o compătimesc pe Dida şi o învinovăţesc pe Silvia. Exclusiv pentru Click!, Silvia Dumitrescu dezvăluie adevărul.

Silvia şi Dida s-au revăzut recent la aniversarea lui Ovidiu Komornik, iar pozele lor de la acelaşi chef au făcut furori pe Internet. Sătulă să mai fie arătată cu degetul, Silvia Dumitrescu (59 de ani) ne-a povestit despre relaţia dintre ele:

Citeste si: Îl știți pe domnul Oscar? Are o marochinărie de modă veche și o pisică in geam. Află-i povestea şi vezi care e visul lui la 81 de ani

„N-am nimic de ascuns! Presa speculează că i-am spart casa Didei. Nu înţeleg de unde speculaţiile că Silvia i-ar fi furat soţul Didei şi altele! N-am spart casa nimănui niciodată pentru că relaţia pornită pe nefericirea altuia se va termina la fel.

Oamenii o văd pe Dida ca pe o victimă. Că, vai, săraca, şi-a crescut copilul singură! Dar nu a fost aşa! Ca un tată responsabil, Florin a avut şi el grijă de copil şi am fost de acord de la bun început. Am respect pentru mama copilului lui Florin. Fără să vrem, eu şi Dida suntem un fel de rude. E logic, nu?!”.

Citeşte continuarea pe Click.


Abonează-te pe

Citește și:

Anul Porcului de Pământ, 2019. Cine va avea mulţi bani, conform Zodiacului Chinezesc

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Ce amintiri poţi păstra într-o “capsulă a timpului” pentru copilul tău

Operaţia de cezariană schimbă evoluţia corpului uman

Cine a inventat Google. „Povestea este practic un argument în favoarea cercetării pure. Nu am început să lucrăm gândindu-ne la un motor de căutare”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri