Anul Porcului de Pământ, 2019. Cine va avea mulţi bani, conform Zodiacului Chinezesc


Anul Porcului de Pământ își intră în drepturi absolute, începând cu data de 5 februarie 2019! Mistrețul este ultima zodie din horoscopul chinezesc. Astfel, se încheie un ciclu, iar finalul este unul în forță. Toate zodiile vor avea parte de un an bun, spornic, potrivit astrologilor chinezi.


In articol:

 

Anul 2019 pune accentul pe stabilitatea financiară dobândită însă prin eforturi considerabile. Cine va munci, va avea și bani și prosperitate. Astrologii spun că vom avea bani doar prin muncă asiduă și nu prin venituri nemeritate. De asemenea, zodiacul chinezesc anunță câștiguri semnificative, direct proporționale cu eforturile depuse în acest sens.

Citeste si: Îl știți pe domnul Oscar? Are o marochinărie de modă veche și o pisică in geam. Află-i povestea şi vezi care e visul lui la 81 de ani

Anul Porcului de Pământ 2019 vine cu belșug pentru toate zodiile

Cu toții vrem stabilitate financiară, însă în 2019 trebuie să muncim mai mult pentru asta. Astrologii chinezi spun însă să nu cădem în cealaltă extremă! Așa că nu trebuie să exagerăm cu gândul la un câștig mai mare, deoarece acesta nu va veni.

Veniturile din proiectele individuale se vor obține destul de greu, de aceea este foarte important să nu forțați lucrurile, căci acestea trebuie să urmeze o cale firească, pentru ca, în cele din urmă, să vă puteți bucura de câștigul financiar mult așteptat.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ella de la Puterea Dragostei, declaraţii şocante! "Cică eu am vrut să mă sinucid"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri