Cei mai buni 5 tați din zodiac


Toți bărbații pot deveni tați, însă unele zodii au darul de a fi tați cu adevărat grozavi!

Dacă ești o femeie care își dorește să aibă un copil în curând, desigur că te vei preocupa ca alesul să fie unul potrivit pentru acest rol, iar  dacă ești un bărbat care se întreabă dacă va fi bun în rolul de tată, verifică lista de mai jos oferita de YVE.ro cu cei mai buni tați din zodiac!

Citeste si: Astrologul Radu Ştefănescu, previziuni complete. 2019 va fi anul lor! Zodiile care vor avea un SUCCES NEBUN începând cu această primăvară

Capricorn

Capricornul este născut pentru a deveni un tată foarte bun!Îi place să își petreacă tot timpul liber cu cei mici, implicându-i în tot felul de activități educative.Este genul de tată care dorește să educe copiii prin puterea exemplului și este pregătit să exemplifice acestora tot ceea ce el predică.Pune mare preț pe timpul petrecut în familie, fiind un familist convins și să nu te mire faptul că uneori își ia atat de tare rolul în serios încât ai putea să îi lași singuri pe copii cu el chiar și o lună de zile fără a ți se simți lipsa!

Taur

Taurul este unul dintre cei mai afectuoși tați din zodiac.Este genul de tată foarte protectiv care îi face pe copii să se simtă mereu în siguranță.Este răbdător și iubitor și nu ridică niciodată vocea indiferent de circumstanțe. Dorește să petreacă cât mai mult timp cu familia și născocește tot felul de activități creative pentru a aduna laolaltă membrii familiei și a petrece timp de calitate.Copiii iubesc cel mai mult la taur faptul  le dă siguranța că le va fi alături în cele mai dificile situații.Ce altceva ți-ai mai putea dori de la un asemenea tătic?

Citeste si: Zodiile care vor avea cei mai mulţi bani în viaţă. Lista celor mai bogate semne ale zodiacului

Gemeni

Gemenii sunt genul de tați care își alintă extrem de mult copiii, uneori ajungând să fie șantajați emoțional de aceștia fără ca ei să sesizeze.Pun mare accent pe educarea copiilor și vor face orice le stă în putință pentru a le oferi o educație exemplară.De asemenea, ei nu vor refuza copiii în nicio circumstanță, căutând să se implice trup și suflet în consolidarea unei stranse legături cu aceștia.Foarte protectivi, înțelegători și dedicați, gemenii vor fi mereu în topul celor mai buni tați.

Balanță

Faptul că balanțele au o obsesie nativă în a menține mereu echilibrul în viața lor și de a-i face pe cei din jur mereu fericiți, aceste caracteristici îi fac tați extraordinari pe bărbații ce stau sub semnul balanței.Aceștia sunt genul de tați foarte dedicați care ar pune în joc tot ce au ei mai bun pentru ca familia să fie fericită.Este bine de știut că ei pun familia pe primul loc și se vor implica foarte mult în creșterea copiilor și nu vor fugi de responsabilitățile mari ce apar pe parcurs sau de cele banale de zi cu zi precum schimbatul scutecelor.Poți avea încredere deplină  în faptul că tații balanță vor avea cea mai bună grijă de copii atunci când tu ești ocupată cu alte activități.

Citeste si: HOROSCOP RUNE februarie 2019. Mihai Voropchievici, previziuni pentru fiecare zodie. Leul este pregătit să primească vești bune

Fecioară

Fecioarele sunt tați foarte înțelepți care vor petrece mult timp discutând cu cei mici pe marginea oricărui subiect.Deoarece sunt niște nativi inteligenți doresc să transmită toate cunoștințele copiilor, aceștia fiind genul de tați care se implică mereu în a ajuta copii la teme.Fecioarele pun accent pe sport și pe un stil de viață sănătos și vor dori să le insufle copiilor toate aceste idei, petrecând mult timp cu ei în natură, jucând cât mai multe jocuri și făcând sport.Fiind niște perfecționiști convinși, tații fecioară își vor îndruma mereu copiii în a obține tot ceea ce ei și-au propus, păzindu-le spatele oricând este nevoie și ambiționându-i de fiecare dată pentru a da tot ce este mai bun din ei în orice situație.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Ceartă la „Bravo, ai stil! Celebrities” între o concurentă și un jurat! Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri